12 jarige verjaardag

Zin om een leuk feestje te houden om je 12 jarige verjaardag (of die van je zoon of dochter) te vieren? Dan weet je zeker dat je bij Soundsation veel plezier kunt beleven. Wij kunnen een heel leuk feestje verzorgen, met mooie muziek, geluidseffecten én extra’s! Daarnaast hebben we al jarenlange ervaring met vele soorten feestjes, waardoor dit geen probleem gaat zijn. Tegen eerlijke en betaalbare prijzen kun je op basis van jullie wensen een leuk feest geven voor alle vrienden, vriendinnen en familie van de jarige. In de rest van de tekst kun je meer lezen over de services die wij leveren en over de extra opties bij een 12 jarige verjaardag.

DJ inhuren voor een 12 jarige verjaardag?

Als je een DJ nodig hebt voor 2 jarige verjaardag, dan is Soundsation dé partner om er een topfeest van te maken. Je hoeft je niet druk te maken over de opbouw en het afbreken van de installaties, en de DJ zorgt ervoor dat de muziekstijl waar jullie de voorkeur aan hebben wordt gedraaid. Uiteraard beschikken onze DJ’s al over veel ervaring als het op dit soort feesten aankomt, waardoor je je nergens druk om hoeft te maken. Je kunt kiezen voor 4 soorten drive in-shows, deze verschillen in de geluidscapaciteit en het aantal personen dat je wilt gaan uitnodigen. Bij een 12 jarige verjaardag raden wij je dan ook aan om voor de COMPACT show te kiezen. Deze is geschikt tot 50 personen en daarbij kun je genieten van sfeervolle LED verlichting en een verzorgde opzet. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor grotere shows zoals:

  • DJ show BASIS (tot 100 personen)

  • DJ show LUXE (tot 200 personen)

  • DJ show EXCLUSIEF (tot 400 personen)

Bij de 3 bovenstaande shows zijn rookmachines en extra LED verlichting inbegrepen.

Extra opties bij een 12 jarige verjaardag

Bij een 12 jarige verjaardag kan het erg leuk zijn om te kiezen voor extra opties om het feest wat op te fleuren en iets bijzonderder te maken. Iedere wens kan bij ons vervuld worden en kan gemakkelijk geregeld worden, je hoeft het maar aan te geven en we gaan er mee aan de slag! In voorgaande jaren hebben we feestjes leuk aangekleed. Zo is er de mogelijkheid om een sneeuwmachine te huren, waardoor de kinderen helemaal uit hun dak zullen gaan! Ook kunnen er andere zaken worden geregeld zoals ballonnen, een kleurenlaser of zelfs een bellenblaasmachine. Daarnaast zijn er diverse opties voor extra verlichting zoals een verlichte LED vloer, een kleurenlaser of een grote lichtconstructie. Ten slotte zijn er ook nog mogelijkheden om voor een extra effect te zorgen, bijvoorbeeld door de huur van een rookmachine of een discobal/spiegelbol.

Waarom Soundsation bij een 12 jarige verjaardag?

Voor een leuk feest voor een 12 jarige verjaardag is Soundsation de perfecte oplossing. Met jarenlange ervaring en een positieve instelling zijn wij altijd bereid om mooie feesten te geven. Daarnaast zijn wij qua licht & geluids combinaties toonaangevend om een geweldige sfeer te creëren. Lees hier wat eerdere klanten van onze service vinden, en vraag een vrijblijvende offerte aan om de volgende te zijn! Als je geen DJ nodig hebt maar wel wat apparaat kunt gebruiken voor bij het feest is het ook mogelijk om dit te huren. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van een karaoke set zodat de kinderen uit volle borst de leukste hits van het moment kunnen zingen. Hier zit dan uiteraard het scherm en geluid bij in. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via de mail of de telefoon. Daarnaast raden wij ook aan om een demo avond te bezoeken zodat je perfect geïnformeerd bent over onze services en hoe het er in de praktijk allemaal uitziet.