Een onvergetelijk bedrijfsfeest met een Soundsation personeelsfeest DJ!

Op zoek naar een goede bedrijfsfeest DJ? Soundsation heeft super veel ervaring in het draaien op zakelijke feesten tot evenementen, van personeelsfeesten tot kerstborrels. Afhankelijk van je wensen, maken we een gezellige, formele setting met een gepast licht en volume of we zorgen voor een volle en swingende led dansvloer. Er kan door jullie worden genoten vna een succesvol bedrijfsfeest én laten een positieve indruk achter bij relaties, werknemers en klanten. Dát is een bedrijfsfeest DJ huren bij Soundsation.

Collega’s
Muziek

Wij zorgen voor het feest, u krijgt de complimenten.

Bedrijfsfeest DJ

Kies voor de zekerheid van een bedrijfsfeest DJ van Soundsation!

Als je met je bedrijf iets te vieren hebt dan kan dit een prachtig ervaring voor de medewerkers en relaties zijn en een mooie invulling betekenen van de festiviteiten. Als bedrijfsfeest DJ heeft Soundsation een uitvoerige staat van dienst opgebouwd in meer dan 15 jaar. Aan de hand van onze ruime ervaring kunnen de DJ’s van Soundsation uw bedrijfsfeest extra gezellig en onvergetelijk maken. Er kan tijdens het feest een speciaal thema met bijbehorende muziek centraal staan, er kan ook met meerdere verschillende genres muziek worden afgewisseld. Onze bedrijfsfeest DJ’s hebben een grote allround ervaring en kunnen met verschillende genres en stijlen overweg. Dit biedt onze bedrijfsfeest DJ’s de mogelijkheid om tijdens het feest te wisselen als de gasten dit willen

Bedrijfsfeest DJ huren bij Soundsation; Van alle markten thuis!

De mogelijkheden van een bedrijfsfeest DJ bij Soundsation zijn heel uitgebreid. Dit betekent dat je kunt kiezen voor een naar verhouding kleine invulling van je bedrijfsfeest, bijvoorbeeld voor 40 personen, onze capaciteit reikt tot maar liefst 1000 gasten. Ook zijn onze Soudsation DJ’s thuis in vele muziekgenres: dance classics, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, feest, dance en EDM. Zo kunt je alle kanten op met je bedrijfsfeest!

We garanderen altijd een lage drempel tussen onze DJ’s en het publiek. Dit betekent dat de gasten gemakkelijk een verzoeknummer door kunnen geven en zo krijgt de DJ op die wijze een goed beeld van de wensen van het publiek op de dansvloer zodat onze bedrijfsfeest DJ hier gemakkelijk zijn muziek op kan aanpassen.

De Soundsation DJ’s zijn van alle markten thuis. Zo kan er gedurende de avond overgestapt worden naar een andere muziekstijl als er bijvoorbeeld gedanst gaat worden. Ook weet onze bedrijfsfeest DJ wanneer het tempo opgevoerd kan worden of juist wat naar beneden moet naar aanloop van een speech bijvoorbeeld. Ruim voor het bedrijfsfeest kan er desgewenst contact zijn tussen de DJ en jullie organisatie.

Bedrijfsfeest DJ huren bij Soundsation; Van alle markten thuis!

Om je bedrijfsfeest tot een succes te maken is professionele DJ apparatuur een belangrijke voorwaarde. Onze Soundsation bedrijfsfeest DJ’s beschikken over professionele apparatuur zodat gedurende het hele feest er muziek gedraaid kan worden en het feest zonder problemen en volgens afspraak verloopt.

Naast de DJ apparatuur, hebben onze bedrijfsfeest DJ’s ook de beschikking over een moderne lichtshow met led-verlichting. De dj show voor een bedrijfsfeest is eenvoudig uit te breiden met deze lichtshow om zo het personeelsfeest van nog meer klasse en uitstraling te voorzien! Extra mogelijkheden met betrekking tot uitbreiding van de lichtshow en geluidsset zijn ook te bespreken, we zijn flexibel zodat bijna iedere wens voor uw bedrijfsfeest kan worden uitgevoerd!

 • Een bedrijfsfeest DJ met jarenlange ervaring

 • Prima prijs/kwaliteit verhouding

 • Alle wensen en opties kunnen van te voren worden besproken

 • Gegarandeerd een superfeest met een volle dansvloer en muziek voor iedereen

 • Een ervaren DJ die rekening houdt met het publiek

 • Dankzij goede entertainment, een onvergetelijke avond!

 • Supermooi licht en geluid, of het nu om 40 of 1000 gasten gaat

 • Wij kunnen tevens een videorapportage verzorgen voor een kleine meerprijs

 • Wij zijn altijd op tijd aanwezig voor het opbouwen

 • Altijd een backup DJ aanwezig

 • Afspraken en planning duidelijk op papier

Daag ons uit! Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als personeelsfeest DJ of bedrijfsfeest DJ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. We nemen dan zo snel mogelijk contact op zodat je snel meer duidelijkheid krijgt. Het liefste maken we dan een planning op papier zodat er niks vergeten wordt. Ook bij eventuele vragen over verdere stappen en vragen over muziekdetails reageren we graag!

Soundsation, Van alle markten thuis!

Drive in shows, bruloft DJ, DJ voor beurs, DJ service, verjaardag, kermis, braderie, bedrijfsfeest, videoclip DJ, kerstborrel, personeelsfeest, zakelijk event, dorpsfeest, horeca, jubileum, huwelijksfeest, minidisco met animatie, braderie, Soundsation white, tuinfeest, receptie, frisfeest, café, personeelsuitje, karaokeshow met zanger, (foute) 80’s 90’s party, back to the zero’s, beach party, Sinterklaas intocht, halloween party, sportclub, bedrijfspresentatie, pleinfeest, (gymnastiek) uitvoeringen, verlichte dansvloer, trouwceremonie, verenigingsfeest, verjaardag, geluidsset verhuur, lichtshow naar wens. Daag ons uit!

Soundsation is gevestigd in Goor en zijn veel gevraagd binnen Twente en de rest van Nederland. We staan voor professionaliteit, kwaliteit, sfeer en gezelligheid. En dat alles voor een zéér gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Bij ons bent u geen nummer, maar een gesprekspartner waarmee we afspraken maken en naar jou wens de dj show neerzetten. De muziek die je wilt horen, krijgt u ook te horen en veel meer! We garanderen je dat je feest onvergetelijk wordt en zowel het personeel als de andere gasten zich kostelijk zullen vermaken! We komen onze afspraken na. We denken samen met je na over zaken als aanvangstijd, apparatuur, opstelling, aankleding van de zaal en de muzikale invulling van de avond. We zijn de ideale partner voor alle mogelijke feesten en evenementen! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat zijn de kosten voor en bedrijfsfeest met muziek?

Bij Soundsation werken we altijd met een all-in prijs. Dat is duidelijk en helder, en dat is voor jou fijn, omdat je op deze manier niet bang hoeft te zijn voor verrassingen achteraf. De prijs die we berekenen voor je bedrijfsfeest DJ is inclusief apparatuur, BTW en reiskosten.

We maken graag geheel vrijblijvend een offerte op maat voor je bedrijfsfeest zodat je een idee hebt van de kosten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor één van onze complete drive in shows aangevuld met extra wensen zoals een verlichte dansvloer en een rookmachine. Of het nu gaat om een DJ met saxofonist, een vrouwelijke DJ of videoclip DJ. Kijk voor de mogelijkheden even op de Soundsation pagina met DJ Shows voor een onvergetelijk zakelijk evenement!

Nodig ons uit op de feestlocatie zodat we in overleg met jou het beste advies kunnen geven. Bel snel voor een afspraak!