U gaat binnenkort trouwen en wilt natuurlijk een perfect huwelijksfeest, één waar nog lang over gesproken wordt en die je nooit meer zult vergeten! Een bruiloft is een speciale dag en daar horen dan ook speciale wensen bij. Wij maken uw feest onvergetelijk met onze Bruiloft DJ Shows.

In een persoonlijk gesprek bespreken we vooraf met u welke muziek u wèl en misschien ook niet wilt horen. Ook  worden eventuele verzoeknummers doorgenomen voor bijvoorbeeld een openingsdans of een romantische afsluiting . Uiteraard kunnen u en uw gasten tijdens de avond altijd verzoeknummers aanvragen.

Uniek
Liefde
Creatief

“Tot het uiterste voor een onvergetelijke muzikale afsluiting”

Al onze DJ’s hebben een zeer ruime ervaring in bruiloften en zijn in het bezit van een breed assortiment aan muziek. Ze kunnen dan ook op elk moment van de avond inspelen op de wensen van u en het aanwezige publiek.

Wij bieden diverse sfeervolle Bruiloft DJ Shows in Overijssel, Drente, Gelderland en daarbuiten, die speciaal zijn aangekleed voor bruiloften. Zo ziet onze show er representatief uit in elke locatie, of dit nou een kasteel, landhuis, feestzaal of restaurant is. De Bruiloft show is naar uw wensen uit te breiden met bijvoorbeeld een led dansvloer, een led sterrendoek, een rookmachine of een bellenblaasmachine of sfeervolle led verlichting langs de wanden.

Wij overleggen samen met u en de zaaleigenaar over de invulling van de ruimte en verdere details.