Een onvergetelijke bruiloft dj show voor je trouwfeest!

Wil je een passende bruiloft dj show boeken voor je trouwfeest dan ben je bij Soundsation aan het goede adres. Wil je een veelgevraagde, goede en betaalbare dj voor je trouwfeest die inspeelt op je wensen met fantastisch licht en geluid? Een feest waar nog lang over gesproken wordt en die je nooit meer zult vergeten!

Uniek
Liefde
Creatief

“Tot het uiterste voor een onvergetelijke muzikale afsluiting”

Wij maken je bruiloft tot een succes met de Soundsation Bruiloft DJ Show!

In een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we graag je wensen door. Daarbij is het ook mogelijk een keer een kijkje te nemen in onze showroom in Goor zodat je onze drive in shows zelf kunnen bewonderen. Ook hebben we keuze uit meerdere mooie extra’s op het gebied van lichtshows, geluidsets en extra opties zoals sfeervolle uplights, Snappshot of een verlichte dansvloer. Graag geven we advies en kunnen alle vragen gesteld worden. Na het gesprek sturen we een overzichtelijk voorstel en plannen we de dj die het beste aansluit aan je wensen.

Een bruiloft is een speciale dag en daar horen dan ook speciale wensen bij. Wij maken je huwelijksfeest onvergetelijk met de Soundsation Bruiloft DJ Show. In een persoonlijk gesprek en bespreken we ook vooraf met je welke muziek je wèl en misschien ook niet wilt horen. Ook  worden eventuele verzoeknummers doorgenomen voor bijvoorbeeld een openingsdans of een romantische afsluiting . Uiteraard kunnen jij en je gasten tijdens de avond altijd verzoeknummers aanvragen.

Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies hoe we je huwelijksfeest tot een succes kunnen maken. Dit doen we vooral door rekening te houden met al je (muzikale) wensen en door zorgvuldig in te spelen op je gasten

De voordelen van Soundsation:

 • Altijd een ervaren allround bruiloft dj

 • Persoonlijk contact met de trouw dj

 • Een back-up/reserve bruiloft dj bij calamiteiten

 • Fantastisch verzorgde bruiloft dj shows

 • Altijd je favoriete muziek op je trouwfeest

 • Vollop dansend publiek!

Wij maken je bruiloft tot een succes met de Soundsation Bruiloft DJ Show!

Wij overleggen altijd samen met u en de zaaleigenaar over de invulling van de ruimte en verdere details.

 • Allround DJ op basis van jullie wensen

 • Persoonlijk contact met de DJ

 • Ervaren met bruiloften

 • Professioneel met geluid én licht

 • Eerlijke prijzen

Al onze DJ’s hebben een zeer ruime ervaring in bruiloften en zijn in het bezit van een breed assortiment aan muziek. Ze kunnen dan ook op elk moment van de avond inspelen op de wensen van jou en het aanwezige publiek.

Wij bieden diverse sfeervolle Bruiloft DJ Shows in Overijssel, Drente, Gelderland en in heel nederland, die speciaal zijn aangekleed voor bruiloften. Zo ziet onze show er representatief uit in elke locatie, of dit nou een kasteel, landhuis, feestzaal of restaurant is. Onze bruiloft show is naar uw wensen uit te breiden met bijvoorbeeld een led dansvloer, een led sterrendoek, een rookmachine of een bellenblaasmachine of sfeervolle led verlichting langs de wanden.

Soundsation heeft altijd een passende dj voor je bruiloft! Neem contact op!