Een Soundsation Schoolfeest DJ is spraakmakend!

Wij leveren een spraakzame allround Schoolfeest DJ die het jonge publiek kan opzwepen met zijn presentatie en de nieuwste hits. Hij draait wat de scholieren willen horen. Je zult er zeker van zijn dat dit het Schoolfeest was waarover nog lang positief nagepraat zal worden.

Wil je een indrukwekkende DJ voor je Schoolfeest huren dan ben je bij Soundsation goed terecht en hoef je niet meer verder te kijken.

Feest
Plezier
Muziek

“Onvergetelijke momenten met een DJ op het schoolfeest”

Schoolfeest DJ

Maak je Schoolfeest onvergetelijk met een Soundsation DJ Schoolfeest

De voordelen van een Soundsation DJ Schoolfeest huren:

 • Altijd een ervaren Schoolfeest DJ die van feesten houdt

 • Gegarandeerd een top Schoolfeest DJ die zelfs de leraren niet vergeet!

 • Persoonlijk contact met de Schoolfeest DJ

 • Vette drive in show met voldoende volume en super licht voor 30 tot 500 leerlingen

 • Creatief met geluid èn licht

 • Onze Schoolfeest DJ’s laten het publiek dansen!

 • Eerlijke prijzen voor het DJ Schoolfeest huren

Een Soundsation Schoolfeest DJ Show voor bijna elk budget!

Natuurlijk wil je een prachtig  schoolfeest met DJ maar het budget is wat krap. Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een Sounsation DJ Show Compact met een allround en ervaren Schoolfeest DJ die zorgt voor een volle dansvloer! Dan is het ook mogelijk om zelfs op een kleine locatie een fantastisch Schoolfeest te organiseren! Of als  het budget nog wat rek heeft kan er een grotere lichtshow erbij gehuurd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om eigen leerlingen te laten draaien onder begeleiding van een van onze professionele DJ’s. Daag ons uit!

Soundsation brengt een speciaal thema voor je Schoolfeest

Wij verzorgen natuurlijk ook thema DJ Schoolfeest Shows waarbij zelfs de Schoolfeest DJ verkleed gaat en waarbij de muziek en aankleding is afgestemd op het speciale thema:

 • Soundsation White Party
  Met iedereen in het wit een kleurenlasser en veel blacklights en rookmachines! Wij zorgen voor de knallende hits en de sfeer is direct helemaal geweldig.

 • Black & Glitter Party
  Voor de meisjes Glitter & Glamour en voor de jongens Men in Black! Iedereen leeft zich uit in leuke kleding en onze Shoolfeest DJ zorgt voor een glitterende DJ Show! Natuurlijk met heel veel spiegelbollen en rookmachines!

 • King & Queen Party
  Een King & Queen verkiezing met “welk stel heeft de mooiste moves?”. Een jongen en meisje beginnen met slow dansen. Na ongeveer 20 seconden klinkt er een tune en moeten ze allebei een nieuwe partner kiezen. Dan weer een tune en zo wordt de groep steeds groter.

 • Helloween Party

  Een griezelig gezellig Schoolfeest! Iedereen verkleed en een fantastische Schoolfeest DJ die de pannen van het dak draait! Met in het begin van het feest een introductie  door Igor de DJ en de grote verkiezing  van de griezeligste outfit.