Hieronder vind je de reviews van eerdere feesten en evenementen

We hebben uiteindelijk een top dag gehad! Na alles wat voor de tijd mis ging, is alles op de dag zelf perfect verlopen. Slechte generale, goede voorstelling zullen we maar zeggen . Gelukkig maar! Geluid en licht was ook prachtig geregeld, bedankt daarvoor! We zullen je zeker aanraden als iemand nog eens iets als dit nodig heeft.

Matthijs

Voor de rest nog hardstikke bedankt wij zijn dik tevreden en hopen dat we volgend jaar weer een beroep op je kunnen doen.

Jordy

Hee Peter, bedankt voor gisteren, dat was de reden waarom we jou er perse bij wilden hebben! Voelde de avond goed aan en was erg gezellig.

Niels

we willen je nogmaals bedanken voor je gave optreden op ons feest in Markelo! De sfeer was helemaal top. Als we 50 jaar worden bel ik je!!!!

Kim

Bedankt voor de goede afhandeling voor dit geweldige feest.

Julian

Wij hebben het zelfde als jou gehoord, alleen maar positief. Ook waren wij erg blij met jou als DJ op onze “speciale avond”  en hebben dan ook geen verbeter punten op de manier hoe jij de avond aan elkaar hebt gedraaid. Je hebt de juiste nummers van ons lijstje gedraaid en met het laatste nummer (blof Hier) zat je helemaal goed wat ons betreft. Daarom hartstikke bedankt voor jouw aandeel hierin. We zullen je aanraden bij anderen.

Raymond

Wat hebben wij genoten gisteren!! Bedankt dat je ons een top avond hebt bezorgd. Als we ooit nog een dj nodig hebben mogen we je vast wel bellen of niet?

Remco

We hebben al onze foto’s en filmjes van het feest binnen en willen je bij deze hartelijk danken voor een onvergetelijke avond! Waar we ook komen…iedereen heeft het nog steeds over het perfecte feest! over DE bruiloft die geen “normale” bruiloft was! Over het beste bruiloftsfeest van de laatste 10-tallen jaren! Heerlijk om dat te horen. Het was precies het feest zoals wij ons dat gewenst hadden! Nogmaals hartelijk dank en wie weet tot over 12,5 jaar maar weer!

Ramona

Hoi Peter, nogmaals bedankt voor je fantastische inbreng gisteren!

René

We hebben super genoten en we vonden het geweldig hoe je hebt gedraaid!! Mede dank zij jou een geslaagde avond en veel complimenten gehad dat het een geweldige avond was!!  

Irma

Ha Peter, wil je even laten weten dat we een topfeest hebben gehad. Complimenten aan Robert!

Pascal

Als eerst onze complimenten voor hoe jullie het gister gedaan hebben, jullie hebben geweldig werk verricht en iedereen heeft genoten. Je hebt heel goed gekeken naar wat aansloeg en ook gedurfd andere plaatjes te draaien, dank daarvoor.

Eddy

Wat heb ik een super feest gehad! De stemming zat er goed in en de dansvloer was bijna nooit leeg. Heb er echt van genoten en dit kwam zeker ook door jou! Je hebt prachtige muziek gedraaid.

Annette

Het was een geweldige avond gisteren, mede dankzij jou. (bijna) Iedereen was enthousiast.

Yvonne

Peter, ontzettend bedankt dat je op onze bruiloft hebt gedraaid. Mede dankzij jou muziek hebben we een echt superfeest gehad!

Dries

Je hebt ons een geweldige avond bezorgd, je voelde aan wat de mensen graag wilde horen, ALLEEN maar positieve reacties. Jaren 70 & 80 rock zoals gewenst maar ook de funky en disco. PERFECT! Wij zullen je overal aanbevelen, GEWELDIGE AVOND Het volgende feest ( over twee jaar ) Kees 50 zullen we er weer zijn. Bedankt voor alles.

p.s. Doe wat aan die rookmelders hahahahaha

Elvira

Ben nog aan het nagenieten. Wat een fijn feestje. Je voelde het goed aan  Ik in de polonaise  Over de muziek alleen maar goede reacties gehoord.

Wilko

Ik heb een topfeest gehad zaterdag,  super bedankt nog voor het regelen en verzorgen!

Mirjam

Je hebt het super geregeld allemaal; iedereen was helemaal happy!

Jos

dank voor een leuke avond. Wij en, naar wij horen, ook onze gasten hebben een leuk feest gehad.

Frans

Wij kijken terug op een prachtig feest. De passende dansbare muziek uit het goede tijdsgewricht voor ons vijftigers heeft daar zeker aan bijgedragen! Bedankt daarvoor!

Fridse

Heel erg bedankt voor gisteren, ik vind dat je echt heel leuk hebt gedraaid 🙂 Iedereen was heel enthousiast over de muziek, dus helemaal super!

Malou

De band Santa Rosa (bekend van de single “Viva Hollandia”) is te boeken als superfeestact. Dit avondvullende programma gaat gepaard met het optreden van DJ Peter Pas. Deze samenwerking heeft het afgelopen jaar tot veel hilarische optredens geleid.

Gerard

wij willen jouw nog bedanken voor de muziek. het was helemaal geweldig.iedereen heeft het er nog over.

Danny