Soundsation is dé drive in show als het gaat om ervaring. Al meer dan 15 jaar zijn wij bezig met het draaien van muziek en het verzorgen van de beste feesten. De ervaring is erg divers en dat maakt dat we iedere wens kunnen begrijpen en vervullen. We zijn vooral actief in Oost Nederland en hebben ons kantoor en opslag aan de Stationslaan 2 in Goor. Kom gerust een keertje langs voor een vrijblijvende afspraak. Hieronder vind je al onze ervaren DJ’s!

Peter Pas
Peter PasDJ & Oprichter
DJ Peter Pas is een zeer ervaren allround DJ met een breede voorkeur voor de huidige top 40, dance classics uit de jaren ’70, ’80, ‘90 en ’00. Sinds 1995 is hij actief als DJ in diverse grote discotheken in het land en draait altijd met enthousiasme precies datgene wat de zaal wil horen. Hiervoor heeft hij de beschikking over een brede collectie muziek met alle stijlen.
Robert van der Reest
Robert van der ReestDJ
Overdag financieel manager maar in het weekend is hij DJ en managed de platen! DJ Robert van der Reest beschikt over een schat aan ervaring en heeft een uitgebreide muziekkennis waardoor hij altijd de juiste plaat op het juiste moment laat horen. Hij begon bij diverse DJ drive-in shows in zijn jeugdjaren. Later groeide hij door via Bill’s Bar in Markelo naar Disco Lucky in Rijssen. Nu vermaakt hij al vele jaren het publiek tijdens ontelbare Soundsation Drive-in Shows. DJ Robert van der Reest zorgt voor een echt gezellige “allround avond” waar iedereen blij van wordt!
Bert van Losser
Bert van LosserDJ
DJ Bert van Losser is al vanaf 1996 sportverslaggever en presentator bij RTV OOST. Hij presenteert ‘TV SPORT’ en ‘TV OOST SPORT’. Bert is ook te zien met een voetbalquiz op TV OOST getiteld ‘Binnen de 16’. Maar Bert is niet alleen een bekendheid in het Oosten van het land, maar is ook regelmatig te horen als commentator bij voetbalwedstrijden op televisie voor o.a. RTL en SPORT 1. Bert is altijd perfect voorbereid en gelooft in zichzelf. Zijn echtheid en zijn positieve instelling werken aanstekelijk op zowel vriend als vijand. Hij kent als geen ander de betrekkelijkheid van het leven en weet mede daardoor elke opdracht tot een bijzondere te maken. Het woord ‘stilzitten’ komt niet in zijn woordenboek voor. Een DJ die geen verdere introductie nodig heeft.
Ingmar Nijmeijer
Ingmar NijmeijerDJ
DJ Ingmar Nijmeijer is jong en een prachtige aanwinst voor ons DJ-team. Hij is allround en heeft nu al jaren ervaring in het draaien voor ons op de mooiste bruiloften, verjaardagen en personeelsfeest. Zijn optredens zijn telkens onvergetelijk en we krijgen steeds vaker het verzoek van onze klanten om hem in te zetten. Als je hem hebt meegemaakt als dj weet je dat het een goed feest was.

Het begin van de carrière van Mike begon toen hij negen jaar oud was. Hij kwam door zijn school in aanraking met een plaatselijke musical, waar vraag naar jonge muzikanten en toneelspelers was. Om zijn muzikale gebied verder uit te breiden dan alleen het drummen wat op dat moment zijn passie was, besloot hij zich op te geven. Hier kwam hij in aanraking met zang en vervulde voor 4 jaar verschillende bijrollen en later hoofdrollen.

Toen de stap naar het middelbare onderwijs werd gemaakt, kwam hij via het vak muziek in aanraking met een verplichte zangwedstrijd. Deze auditie ging boven verwachting goed en hij plaatste zich voor de voorrondes en later voor de finale. In de finale schitterde hij en won de show. Hier ontstond de interesse voor een zangcarrière. De volgende stap was een talentenshow waar een poging werd gewaagd en uiteindelijk won hij hier de eerste prijs met het nummer: ‘ik vlieg, ik zweef’ van Volumia.

Het is bizar wat er in een jaar kan gebeuren. Zo ligt de interesse van iemand bij drummen en musicals en zo stort iemand zich ineens op een zangcarrière. Door de prestaties tijdens de schoolshows kwam er interesse vanuit een organisatie van een plaatselijk festijn. Hier kreeg .. de kans om zich te laten zien voor het grotere publiek en met resultaat. Na deze show werd Mike gevraagd om verschillende feesten en partijen te voorzien van zang en muziek.

Hier startte de echte carrière. Met een zelf samengestelde geluid set ging hij feesten, partijen, bruiloften en cafés af om bekendheid te creëren. En zo kwam hij in aanraking met verschillende muzikale mensen. Zo ontmoette hij Edwin van ’t Schip ook wel bekend van het duo ‘Wipneus en Pim’. Mike werd gevraagd om bij een aantal theatershows zijn zangkunsten te laten zien en later in de grote show waar ze het land mee rond reizen. Zo groeide de bekendheid en ook de boekingen van deze artiest.

Hij breidde zijn arsenaal uit en ging zich ook op andere vakgebieden begeven. Zo kwam hij in aanraking met de dj-wereld, het organiseren van feesten en presentaties. Maar zijn voorkeur en succesvolste kant bleef toch wel het zingen. Hij kwam op veel verschillende plaatsen in Nederland en ook in het buitenland. Zo heeft hij samen met ‘Wipneus en Pim’ vele Nederlandse zalen en festivals gezien. Om een paar voorbeelden te noemen: Indian Summer, Paradiso, HMH, MEC, stadion Zwolle, Jimmy Woo en zo nog veel en veel meer. In het buitenland is er onder andere opgetreden en gedraaid achter een radio 538 dj-booth in Saalbach Hinterglemm. En zo ook in Curaçao met Wipneus en Pim op Mambo Beach. Na deze successen vervulde hij ook een plek bij de ‘Twentse Toppers’ die onder andere op de military Boekelo en de kampioenswedstrijd van FC Twente op het Van Heek plein een groot feest maakten. Zij stonden ook in Den Haag bij een groot gala en veel lokale optredens. Ze zijn begonnen voor 3000 mensen bij de school en volksfeesten in Goor, wat hun thuishaven is.

Het mag duidelijk zijn dat in verloop van jaren Mike is uitgegroeid tot een veel gevraagd en geboekt artiest die ontzettend veel plezier heeft in zijn optredens en shows. Hij hoopt de stijgende lijn te kunnen voortzetten en daarmee veel shows te doen en zijn dromen na te jagen.