16e verjaardag

Is het bijna tijd voor jouw 16e verjaardag? Of bereikt je zoon of dochter deze leeftijd? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat dit op een mooie manier gevierd kan worden! Een geweldige DJ show kan hiervoor de ideale oplossing zijn. Dan gaat het dak eraf en wordt er veel plezier gemaakt, en dat allemaal op een verantwoordelijke manier. De DJ shows van Soundsation zijn al jarenlang een spektakel in de regio en dit gaat voor een 16e verjaardag echt niet anders zijn! Lees hieronder meer waarom de DJ show van Soundsation de beste manier is om jouw 16e verjaardag (of die van je kind) op een geweldige manier te kunnen vieren. 

Het belang van een mooi feest voor een 16e verjaardag

16e jaar worden is een belangrijke mijlpaal. Je bent dan geen kind meer en ook is het nog maar even wachten totdat je officieel volwassen wordt. Bovendien mag je met deze leeftijd al het theoriebewijs van je auto halen, naar de kroeg of naar de discotheek (zonder alcohol) en ook is het nu mogelijk om parachute te gaan springen of een tattoo te zetten. Een hele bijzondere leeftijd dus, en dat moet gevierd worden! Een feest waar al je vrienden en vriendinnen bij zijn kan het helemaal compleet maken, en daarvoor kunnen wij van Soundsation je helpen! 

Een DJ show voor een 16e verjaardag?

Een DJ show houden voor als je 16 wordt is de ideale manier om eens een avondje helemaal los te gaan op muziek. En welke muzieksoort dat is dat bepaal je helemaal zelf! Ook hebben de DJ’s van Soundsation echt wel in de gaten welk soort muziek bij jullie leeftijdsgroep in de smaak valt, waardoor het een heel geslaagd feest zal worden. Ook begrijpen we dat je geen zin hebt om alles zelf te gaan regelen. Bij Soundsation zorgen we ervoor dat dit ook niet nodig is. Wij regelen namelijk het opbouwen en het afbreken van de DJ installatie, het vervoer van het materiaal en we zorgen ervoor dat er een professionele DJ klaarstaat om een geweldig feest te gaan geven. Met deze Drive-in show hoef je dus alleen maar achterover te leunen terwijl letterlijk alles voor je geregeld wordt. 

Extra mogelijkheden bij een 16e verjaardag

Naast de reguliere DJ show zijn er bij Soundsation ook nog eens extra mogelijkheden om je 16e verjaardag feest helemaal compleet te maken. Is het niet te gek dat het bijvoorbeeld mogelijk is om een dansvloer, extra veel LED verlichting of zelfs een rookmachine of sneeuwmachine op je feest te hebben? Bij Soundsation kan het allemaal! En voor de ouders: onze medewerkers zullen altijd een oogje in het zeil houden en ervoor zorgen dat het een verantwoord en veilig feest zal worden. Indien hierover vragen zijn dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen zodat we de het kunnen hebben over de situatie.

De kosten van een DJ show voor een 16e verjaardag

De totale kosten voor een DJ show hangen af van het aantal bezoekers en wat er benodigd is qua apparatuur. Als er sprake is van extra opties dan zal dit ook aan de prijs worden toegevoegd. Bij Soundsation garanderen we in ieder geval eerlijke prijzen. Benieuwd hoeveel feest voor een 16e verjaardag precies gaat kosten? Vraag dan een offerte aan zodat we je een compleet beeld kunnen geven van alle kosten. Op deze manier kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan en kun je zonder zorgen genieten van een gezellig feestje. 

Waarom een DJ show bij Soundsation voor een 16e verjaardag?

Een DJ show bij Soundsation voor een 16e verjaardag is simpelweg een geweldig idee. Professionele DJ’s, goede apparatuur & alles wordt voor je geregeld. En dat allemaal voor eerlijke prijzen. Kies dus voor een topfeest en maak gebruik van de services van Soundsation!