18e verjaardag

Je wordt binnenkort 18 of bent recentelijk 18 en dat is uiteraard een reden voor een feest. 18 jaar is een hele bijzondere leeftijd om vele redenen, en het is normaal dat dit op een grootse manier gevierd wordt. Indien je voor je 18e verjaardag een feest wilt gaan houden, dan kan Soundsation je daarin bijstaan. Met diverse soorten DJ shows kun je er zeker van zijn dat je 18e verjaardag een knallend spektakel zal worden. Een feest dat je niet zal vergeten, dat is het doel. Wil je hierover meer weten? Lees dan hieronder verder, en we leggen je alle aspecten uit van een DJ show voor je 18e verjaardag.

18 jaar, een hele belangrijke leeftijd

Allereerst is het zo 18 jaar worden een echte mijlpaal is in het leven. Je wordt officieel gezien als volwassenen en daarom mag je ineens veel meer dingen die voorheen niet konden. Denk hierbij aan (alleen) autorijden, stemmen en alcohol drinken. Er zal een wereld voor je open gaan als je 18 wordt, en daarom is het een geweldig idee om dit te vieren met een groot feest. Je wordt namelijk maar één keer 18 jaar en daarom kun je er maar beter van genieten. 

Waarom een feest houden voor je 18e verjaardag?

Een feest houden voor je 18e verjaardag is een echte aanrader. Je kunt namelijk vrienden, vriendinnen, kennissen en familie uitnodigen om ervoor te zorgen dat het echt een geslaagd feest wordt. Ook kan het zomaar eens zijn dat je je vrienden minder gaat zien dan vroeger in verband met de studie of werk. Er is namelijk een grote kans dat je elkaar niet zoveel meer gaat zien dan op de middelbare school. Een feest houden voor je 18e verjaardag zorgt er in ieder geval voor dat je nog zeker één keer met z’n allen een geweldige avond beleeft. En ook als je je vrienden nog veel vaker zult zien, dan is een feest voor je 18e verjaardag heel gezellig en een echte aanrader. 

Een DJ show voor je 18e verjaardag

Een DJ show houden bij het feest voor je 18e verjaardag is iets waar je absoluut geen spijt van zult krijgen. Een DJ show is natuurlijk veel gaver dan een kleinschalig feestje waar je alleen maar met elkaar zit te praten. Een DJ show is dé manier om helemaal los te gaan op de meest trendy & moderne muziek. Bovendien is het bij Soundsation mogelijk om je voorkeur qua muziekstijl door te geven aan de DJ, zodat alleen de plaatjes die je écht mooi vindt worden gedraaid. Zo kun je een zorgeloze avond tegemoet gaan waar je de rest van je leven nog mooie herinneringen aan kunt hebben! 

Hoe duur is een DJ show voor je 21e verjaardag?

Hoe duur een DJ show is hangt af van het gekozen soort DJ shows. Zo is een Exclusief show natuurlijk prijziger dan een Basic show. Het beste kun je contact met ons opnemen en een (vrijblijvende) offerte aanvragen, dan weet je helemaal waar je aan toe bent. Uiteraard hanteren we eerlijke en overzichtelijke prijzen.

De soorten DJ shows voor je 18e verjaardag

Bij Soundsation zijn er verschillende soorten DJ shows beschikbaar voor een 18e verjaardag. In principe hangt het soort DJ show af van het aantal personen dat aanwezig is op het feest. Er zijn 4 shows beschikbaar:

 • DJ show Exclusief (geluid tot 400 personen)

  Dit is veruit de meest spectaculaire DJ show. Als je werkelijk iedereen wilt uitnodigen die je kent en met veel personen helemaal uit je dak wilt gaan, dan is dit de keuze voor jou. Met extra veel licht en geluidsinstallaties wordt ervoor gezorgd dat een groot aantal personen kan genieten van een geweldige DJ show.

 • DJ show Deluxe (geluid tot 200 personen)

  De DJ show Deluxe is net iets kleinschaliger dan de Exclusief show, maar daarom niet minder mooi. Met mooie lichteffecten en geluid dat in de hele zaal goed te horen is, kan het alleen maar een topfeest worden.

 • DJ show Basic (geluid tot 100 personen)

  De DJ show Basic is in principe de standaard DJ show van Soundsation. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van alle benodigde installaties om er een mooi feest voor te maken. Zo hoef je nergens aan te denken en kun je gewoon genieten van de kunsten van de Soundsation DJ’s. 

 • DJ show Compact (geluid tot 50 personen)

  De DJ show Compact is iets kleinschaliger waardoor het misschien wel ideaal is voor jou 18e verjaardagsfeest. Zo is er genoeg overzicht en blijft het lang gezellig. Ook is dit de optie die het minste kost, waardoor dit misschien wel de verstandigste keuze is.