25e verjaardag

Je 25e verjaardag is uiteraard een goede reden om een mooi feest te houden. In die 25 jaar heb je natuurlijk al een hoop meegemaakt, en een feest geven hoort hier natuurlijk helemaal bij. Uiteraard hoort hier natuurlijk ook een goede feest DJ bij, en wij bieden je bij Soundsation de juiste oplossing aan! Of je nu een groot of klein feest wilt gaan houden, zowel het licht, geluid en het opbouwen en afbreken  wordt volledig voor verzorgd, en daarnaast zijn er nog vele andere opties waar je gebruik van kunt maken om een topfeest te organiseren. Wil je meer meer weten waarom je nu het beste een DJ kunt inhuren, wat de mogelijkheden zijn, hoeveel het kost om gebruik te maken van onze services en ten slotte waarom Soundsation nu de beste optie is? Lees dan verder in deze tekst!

Waarom een DJ inhuren voor een 25e verjaardagsfeest?

Een DJ inhuren voor je 25e verjaardagsfeest zorgt simpelweg voor een hele goede sfeer. Uiteraard zijn jouw wensen qua muzieksmaak het belangrijkste en zou de DJ de afspeellijst hier op afstemmen, ook kunnen er zonder problemen plaatjes worden aangevraagd tijdens het feest. De DJ is er immers ook voor om jullie een topavond te bezorgen. Bij Soundsation hebben we verschillende DJ’s met allen hun eigen stijl, muzieksmaak en ervaring. Bekijk deze pagina voor onze DJ’s die al jarenlang zorgen voor een topsfeer op diverse feestjes. Wat onze DJ’s allemaal gemeen hebben is dat ze altijd een gezellige avond willen bezorgen, en dat voor elke gast op een feest. Ook weten ze perfect om te gaan met het geluid én de lichteffecten, waardoor het feest echt helemaal compleet wordt.

De mogelijkheden

Voor een 25e verjaardagsfeest zijn er verschillende mogelijkheden qua DJ shows. Wij bieden 4 Drive-in-shows aan die voor elk soort feest ingezet kunnen worden, het soort feest dat wij aanraden is voornamelijk gebaseerd op het aantal gasten dat je wilt uitnodigen. Voor wat kleinschalige feestjes tot 50 personen bieden wij de compact show aan. Deze budgetvriendelijke show biedt alle standaard aspecten aan om je een mooi feest te bezorgen. Voor een wat grotere zaal is de Basis show aan te raden, deze is geschikt voor zo’n 100 personen en biedt naast standaard licht en geluid ook een rookmachine voor mooie effecten, en nog extra licht opties voor een flitsende lichtshow. De DJ show LUXE gaat nog een stapje verder met nog meer lichteffecten en een schitterende uitstraling, deze is dan weer perfect voor 200 personen. Ten slotte is er nog de EXCLUSIEF show, deze gigantische DJ show is geschikt tot wel 400 personen en is de meest complete optie qua uitstraling.

Wat kost een DJ show bij een 25e verjaardagsfeest?

De kosten van een 25e jarig verjaardagsfeest verschillen uiteraard in wat voor soort bovenstaande show je kiest. Bovendien kunnen we tegen scherpe prijzen nog extra’s bij je feest regelen zoals een sneeuwmachine, een verlichte LED vloer of luxe lichteffecten. Voor de precieze prijzen raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Dan stellen we een vrijblijvende offerte op en dan weet je precies waar je aan toe bent. Wij hanteren altijd eerlijke prijzen, waardoor je niet te veel geld kwijt zult zijn maar toch een topfeest kunt realiseren.

Waarom Soundsation bij een 25e verjaardag?

Voor een 25e verjaardag is Soundsation de juiste optie. Onze DJ’s hebben al jarenlange ervaring met diverse feesten, en het licht & geluid is van topkwaliteit. Daarnaast zijn onze klanten ook tevreden met de feestjes die we in het verleden hebben gegeven. Bekijk hier de recensies en neem voor vragen gerust contact met ons op!