60e verjaardag

Je 60e verjaardag groots (of kleins) vieren kan een geweldige ervaring zijn. Je nodigt zoveel mensen uit als je zelf wilt en kunt genieten van een gezellig feestje. Als je het extra bijzonder wilt maken is het mogelijk om een DJ in te huren, zodat je de ervaring nóg completer kunt maken. Het type muziek dat dan gedraaid wordt kun je dan overleggen met de DJ, zodat je er zeker van kunt zijn dat iedereen ervan kan genieten. Daarnaast zijn er ook een aantal extra opties mogelijk om erbij te regelen en is het niet nodig om je druk te maken over het opbouwen en afbreken. Heb je interesse om gebruik te maken van een DJ om je feest helemaal top te maken, met hoge geluidskwaliteit en stralende lichteffecten? Lees dan gerust verder in deze tekst.

Een DJ nodig bij het vieren van je 60e verjaardag?

In het geval dat je wel een DJ kunt gebruiken voor het draaien van mooie muziek, goede geluidskwaliteit en schitterende lichteffecten, dan kan Soundsation je uiteraard bijstaan. Onze DJ’s beschikken over jarenlange ervaring, en met het vieren van een 60e verjaardag weten zij wel raad. Het is ook een goede optie om van tevoren een gesprek te plannen zodat je al je wensen persoonlijk kunnen bespreken. Het gaat hier dan om het soort apparatuur dat het meest geschikt is, de muziekstijl en extra bijzonderen. Ook kunnen wij je dan een helder beeld geven van de prijzen. Bij Soundsation beschikken we over 4 DJ’s die allen wel weten hoe je er een mooi feest van kunt maken. Daarnaast is het ook mogelijk om onze zanger Mike om  hele zaal te laten swingen.

De mogelijkheden

Bij je 60e verjaardag zijn er een aantal mogelijkheden qua DJ shows. Wij bieden Drive-in Shows aan, wat inhoudt dat we langskomen met onze apparatuur, dit dan installeren en het ook allemaal weer gemakkelijk kunnen afbouwen. Er zijn 4 shows beschikbaar voor een feest om je 60e verjaardag te vieren. Voor kleinschalige feestjes kun je kiezen voor de COMPACT of de BASIS shows. De opzet is hierbij eenvoudig maar voldoende om tot 50 of 100 personen van licht en geluid te voorzien. De BASIS show heeft ten opzichte met de COMPACT show meer lichteffecten en zelfs een extra rookmachine om het allemaal nét iets bijzonderder te maken. Daarnaast bieden wij ook de LUXE (tot 200 personen) en EXCLUSIEF (tot 400 personen) shows aan. Als je voor deze shows kiest dan voorzien we de hele zaal van een schitterende en complete uitstraling waardoor je gasten versteld zullen staan.

Ten slotte zijn er nog een aantal extra opties die je bij je 60e verjaardag kunt toevoegen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een sterrendoek, extra led lichteffecten, ballonnen, microfonen, een videogastenboek of beamer voor presentaties. Dit kunnen wij er zonder problemen bij regelen, en dit kunnen we uiteraard van tevoren met elkaar bespreken

 De kosten van het huren van een DJ voor een feest van je 60e verjaardag

Uiteraard begrijpen we dat je benieuwd zijn hoeveel het nu kost om een DJ show te regelen voor je 60e verjaardag. Dit hangt van vele factoren af, waardoor er geen vaste prijs op staat. Zo ligt het er bijvoorbeeld aan welke van de bovenstaande shows je kiest en of je er nog extra opties wilt. Wij raden je daarom ook aan om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen, en dan geven wij je een duidelijk beeld van de kosten. We hanteren eerlijke prijzen en kunnen ook precies verantwoorden wat er qua kosten allemaal bij komt kijken. In ieder geval kijken we er nu al naar uit om ervoor te zorgen dat je 60e verjaardag een onvergetelijke en geweldige ervaring wordt!