Ballonnenclown met DJ

Een ballonnenclown zorgt ervoor dat spektakel voor kinderen gegarandeerd is! Ten eerste is de ballonnenclown altijd jolig gekleed en zo gedraagt de clown zich ook, waardoor iedereen meteen in een vrolijke bui is. Daarnaast beschikt de clown altijd over leuke grappen en mooie trucjes, waardoor hij/zij iedereen kan verbazen. Het belangrijkste wat de ballonnenclown echter doet is terug te vinden in de naam. De clown zorgt er namelijk altijd voor dat iedereen blij kan worden gemaakt met de leukste ballonnen combinaties:

  • Een hond

  • Een hoed

  • Een bloem

  • De ballonnenclown

De samenwerking tussen de DJ en de ballonnenclown is natuurlijk ook uitstekend. De DJ kan namelijk de muziek afstemmen op de acts die de clown gaat uitvoeren, waardoor er een mooi effect kan ontstaan.

“Onvergetelijke momenten met een DJ op het kinderfeest”

Ballonnenclown met DJ huren

Waarom een Ballonnenclown met DJ bij Soundsation?

Soundsation is de perfecte oplossing als je opzoek bent naar dj’s met ervaring, passie en positiviteit? Dan ben je bij soundsation aan het juiste adres. Bovendien is het zo dat door onze persoonlijke aanpak je ervan verzekerd kunt zijn dat je altijd een geslaagd evenement kunt organiseren. Een bijkomend voordeel is dat je bij ons niet alleen een DJ kunt huren, maar ook extra’s zoals bijvoorbeeld een Drive-In show of een  ballonnenclown. Extra’s kunnen geregeld worden in de categorie verlichting, geluid effect of specials. Ten slotte zijn wij op alle soorten feesten voorbereid, zowel kleinschalig als grootschalig. Ook nuttige attributen als een sneeuwmachine of gigantische ballonnen kunnen door ons geregeld worden. Onze DJ’s zijn daarnaast gespecialiseerd in het aanvoelen van de zaal, waardoor iedereen op een tevreden gevoel kan terugkijken op een zeer mooi feest. Tevens zijn we voor zowel particulieren als bedrijven beschikbaar.

Ons doel is om aan al je wensen te voldoen, en dat tegenover een eerlijke prijs zodat er een win-win situatie ontstaat!  Een offerte aanvragen is zo gedaan. Wil je over nog meer informatie beschikken? Maak dan gerust een keer een afspraak met ons, dan praten we in ons kantoorpand in Goor onder het genot van een kop koffie over de mogelijkheden. Bovendien is het ook mogelijk om ons te bezoeken tijdens een demo avond. Dan kun je namelijk al onze DJ’s ontmoeten en de verschillende shows bezichtigen. Het bespreken van jouw wensen is dan mogelijk, zodat je gemakkelijk de juiste keuze kunt maken voor een topevenement!

Ballonnenclown met DJ + Meet & Greet met..

Tevens is het ook mogelijk bij ons om een meet & greet met de enige echte Spongebob Squarepants te regelen. Spongebob is uiteraard een van de meest beroemde figuren van de televisie, en hij staat altijd garant voor humor en plezier. De dag van je dochter kan bijvoorbeeld niet meer stuk als zij met haar ultieme held op de foto kan! Spongebob in combinatie met een DJ is dus ideaal om een feest hartstikke top te maken.

Een complete Soundsation DJ Kinderfeestje Show zonder zorgen!

Als je bij ons een Kinderfeestje DJ boekt komen we met een volwaardige en professionele show met licht en geluid en niet – zoals je wel eens hebt gezien – een “sfeerloos iemand” met een laptop op een statafel. Ook bij een kinderfeestje hoort namelijk gewoon een professionele DJ show die niet onder doet voor een normale dj show.

We hebben ook een uitgebreidere Tiener DJ Show of Frisfeest die kan worden geboekt voor een wat grotere zaal compleet met rookmachine en een grotere lichtshow zodat de kids gelijk helemaal in de sfeer raken van de muziek en niet meer van de dansvloer afgaan.

Wij verzorgen je Kinderfeestje DJ Show van A tot Z. Je bepaalt zelf in overleg met ons welke show voor hoeveel kinderen je wilt huren en wij zorgen ervoor dat een perfecte DJ voor Kinderfeestje en de apparatuur wordt gereserveerd en dat alles op tijd wordt opgebouwd zodat er een prachtige show klaarstaat en dat de muziek draait voordat de kinderen binnenkomen. Wij verzorgen ook de afspraken met de contactpersoon van de locatie zodat deze op de hoogte is van de opbouwtijd, de plek waar de show moet komen te staan en dat er gedacht moet worden aan rookmelders mocht dit nodig zijn.