DJ Shows

DJ shows zijn al tientallen jaren razend populair als het gaat om een mooi feestje bouwen. Ben je ook van plan om een schitterend feest te organiseren, maar heb je daar wat hulp bij nodig? Bij Soundsation bieden we volledige drive-in DJ Shows aan. Wij zorgen dan voor de DJ, de muziek, het licht en het geluid. Ook is het niet nodig om de installaties op te bouwen en af te breken, dat regelen wij allemaal! Benieuwd naar wat een DJ show nu precies is, welke soort DJ shows er zijn, hoeveel een DJ show kost en waarom Soundsation de perfecte partner is? Lees dan gerust verder in deze tekst!

Feest
Plezier
Muziek

Wat is een DJ Show?

Een DJ Show is een show waarbij een aanwezige DJ de zaal voorziet van muziek, licht & geluidseffecten én extra’s. Normaal gesproken, en dit geldt ook voor Soundsation, is er sprake van Drive-in Shows. Dit houdt in dat een DJ alle benodigde apparatuur meeneemt, opbouwt, afbreekt en de hele show verzorgt. Het voordeel van zo’n show is dat alles tot op de puntjes wordt geregeld en jij en de gasten op het feest alleen maar hoeven te genieten

Welke DJ Shows zijn er bij Soundsation?

Bij Soundsation bieden we op dit moment 4 soorten DJ shows aan, deze verschillen op basis van het aantal gasten dat je uitnodigt waardoor de installaties perfect toegepast worden op de grootte van de groep feestgangers. Uiteraard is het altijd mogelijk om naast de standaard installaties bij deze shows nog extra’s erbij te huren zoals meer lichteffecten, geluidseffecten of apparatuur om je feest heel bijzonder te maken (sneeuwmachine, beamer installatie of bellenblaasmachine)

DJ Show Compact

  • Geluid tot 50 personen

De COMPACT DJ Show is de perfecte oplossing voor kleinschalige feestjes. De geluids en lichtinstallatie zorgen ervoor dat je alle benodigdheden hebt om er een leuk feestje van te maken. Het is snel opgezet, overzichtelijk en betaalbaar!

DJ Show BASIC

  • Geluid tot 100 personen

De DJ Show BASIC is dan weer de geschikte show voor een wat groter gezelschap van rond de 100 personen. Vooral voor 50 jarige feestjes en jubileums en personeelsfeesten is dit de juiste keuze. De extra sfeervolle LED verlichting en rookmachine zorgen ervoor dat de DJ alles uit te kast kan halen om er een topfeest van te kunnen maken!

DJ Show DELUXE

  • Geluid tot 200 personen

De DELUXE DJ Show is de meest geschikte show voor feesten met een (relatief) groot aantal bezoekers. De lichtshow is prachtig en sfeervol, en de uitstraling is schitterend. Voor bruiloften en feestjes met veel genodigden is dit de juiste oplossing!

DJ Show EXCLUSIEF

  • Geluid tot 400 personen

Voor degene die echt het beste van het beste en het mooiste van het mooiste willen voor hun grote feest, is de EXCLUSIEF DJ Show het meest geschikt. De licht en geluidsinstallaties zijn hierbij uitgebreid tot een maximum waardoor dit de meest complete én sfeervolste keuze is. In het geval van een grote bruiloft of als je een top feest organiseren waar mensen nog jarenlang mooie gedachten bij hebben, is dit de ultieme DJ show!

Waarom een DJ Show bij soundsation?

Soundsation is de perfecte partner bij het organiseren van een topfeest!  Je hebt de keuze uit diverse DJ’s met eigen stijl van draaien, de keuze van de muziek gaat altijd in overleg en wij gaan zo gepersonaliseerd mogelijk te werk, waardoor je altijd een mooi feest zult beleven. Bovendien hebben we al jarenlange ervaring met de meest uiteenloopende soorten feesten, waardoor we er zeker van zijn dat we ook jullie kunnen bijstaan. Bovendien kun je gratis en vrijblijvend een specifieke en gepersonaliseerde offerte aanvragen, waardoor je precies weet waar je aan toe bent!