Soundsation Frisfeest

Heb je interesse in het organiseren van een frisfeest en kun je daarvoor wel een DJ show gebruiken? Of heb je geen idee wat een frisfeest precies inhoudt? Lees dan gerust verder in deze tekst. Bij Soundsation hebben we al vele frisfeesten georganiseerd, en het zou top zijn als jij onze volgende klant bent! In de rest van de tekst leggen we je haarfijn uit wat een frisfeest precies is, wat de doelgroep van een frisfeest is, waarom je een DJ show nodig hebt bij een frisfeest, wat de kosten van een frisfeest en ten slotte waarom je het beste voor een frisfeest van Soundsation kan kiezen.

Feest
Plezier
Muziek

“Onvergetelijke momenten met een DJ op het Frisfeest”

Fristfeest aanvragen?

Wat is een frisfeest?

Een frisfeest is een feest waarbij alleen frisdrank wordt gedronken en er geen alcohol kan worden genuttigd. Frisfeesten zijn in het leven geroepen om aan de behoefte te voldoen van jongeren die nog geen alcohol mogen drinken en toch een mooi feest willen meemaken. Sinds de alcoholleeftijd een aantal jaar geleden werd verhoogd van 16 tot 18 jaar is de populariteit van deze feesten enorm gestegen. Bij frisfeesten ligt de nadruk op plezier in een veilige omgeving.

De doelgroep van een frisfeest

De doelgroep van een frisfeest ligt gemiddeld tussen de 12 tot en met 16/17 jaar. Vaak is het zo dat het laten zien van een ID kaart bij aanvang verplicht is, en dat iedereen ouder of jonger dan deze leeftijd er niet inkomt. De verkoop en het gebruik van alcohol, drugs en tabak is ten strengste verboden op deze feesten, en de toegang wordt geweigerd voor mensen die dit toch op zak hebben of aangeschoten/dronken bij de ingang verschijnen. Door deze maatregelen kunnen de jongeren toch een geweldig feest meemaken zonder dat hun ouders zich zorgen hoeven te maken dat het uit de hand gaat lopen. Bovendien is de beveiliging op deze feesten net zo streng als op reguliere feesten, en de beveiligers zullen er altijd voor zorgen dat iedereen zich veilig en op zijn gemak zal voelen.

DJ show bij een frisfeest

Een DJ show is wat een frisfeest helemaal compleet maakt. Hierbij wordt de gehele zaal van schitterende lichteffecten en mooie geluidseffecten voorzien. Bovendien weten de DJ’s precies welk soort muziek er in de smaak valt bij de jeugd, waardoor het altijd een hele leuke avond wordt.  Daarnaast kunnen er bij een frisfeest ook extra’s bij geregeld worden zoals sneeuwmachines, bellenblaasmachines of een geheel LED verlichte dansvloer. Daarnaast regelt Soundsation het vervoer van de apparatuur, het installeren en ten slotte weer het afbreken. Hierdoor hoeft de organisatie van het frisfeest zich nergens druk over te maken.

Waarom een frisfeest bij Soundsation?

Er zijn diverse redenen waarom het een echte aanrader is om een DJ show bij een frisfeest van Soundsation te boeken. Waarom? Omdat we al diverse jaren ervaring hebben met het houden van mooie en gezellige frisfeesten voor jongeren. De DJ’s weten precies welke muziekstijl in trek is bij de jeugdige bezoekers en bovendien willen ze dat iedereen met een glimlach kan terugdenken aan een leuke avond. Ook gaan onze DJ’s altijd met een professioneel manier om met alle licht & geluidsinstallaties, waardoor er geen techneut bij aan te pas moet komen om het allemaal te installeren. Ten slotte bieden we onze diensten aan voor eerlijke en duidelijke prijzen, waardoor het organiseren van een frisfeest geen fortuin zal kosten. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de diensten die we aanbieden voor een frisfeest! Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar en uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te plannen om jullie wensen voor een frisfeest te bespreken.