Een onvergetelijke Drive-in Show

Wil je een passende drive in show boeken voor je trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of evenement is dit een moeilijke opgave. Maar wil je een veelgevraagde, perfecte en betaalbare dj show die inspeelt op je wensen dan hoef je niet verder te zoeken. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij van Soundsation precies hoe we je feest of evenement tot een succes kunnen maken.  Dit doen we vooral door rekening te houden met al je (muzikale) wensen en door zorgvuldig in te spelen op je gasten.

Standaard kun je altijd het volgende van Soundation verwachten:

 • Persoonlijk intake gesprek in onze showroom

 • Een ervaren allround dj

 • Persoonlijk contact met de dj

 • Een back-up/reserve dj bij calamiteiten

 • Fantastisch verzorgde dj shows

 • Een gevulde dansvloer!

In een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we graag je wensen door. Daarbij is het ook mogelijk een keer een kijkje te nemen in onze showroom in Goor zodat je onze drive in show opstelling zelf kunnen bewonderen. Ook hebben we keuze uit meerdere mooie extra’s op het gebied van lichtshows, geluidsets en extra opties zoals sfeervolle uplights, Snappshot of een verlichte dansvloer. Graag geven we advies en kunnen alle vragen gesteld worden. Na het gesprek sturen we een overzichtelijk voorstel en plannen we de dj die het beste aansluit aan je wensen.

Lees de ervaringen van onze klanten

“We hebben super genoten en we vonden het geweldig hoe je hebt gedraaid!! Mede dank zij jou een geslaagde avond en veel complimenten gehad dat het een geweldige avond was!!  Thxs liefs Irma!!”

Irma

“Complimenten voor hoe jullie het gister gedaan hebben, jullie hebben geweldig werk verricht en iedereen heeft genoten. Je hebt heel goed gekeken naar wat aansloeg en ook gedurfd andere plaatjes te draaien, dank daarvoor.”

Eddy

Hai Peter, we willen je nogmaals bedanken voor je gave optreden op ons feest in Markelo! De sfeer was helemaal top. Als we 50 jaar worden bel ik je!!!! Gr Kim

Kim

Bruiloft DJ huren

Een bruiloft DJ huren die jullie helpt de keuzes te maken die leiden tot een geweldig trouwfeest

Bruiloft DJ huren

Zorgeloos toeleven naar jullie grote dag omdat een bruiloft DJ de zorgen voor het trouwfeest wegneemt.

Feest DJ huren

Een goede feest DJ zorgt ervoor dat jij en de gasten geen moment stilzitten

Feest DJ huren

Laat ons perfect inspelen op jouw wensen voor een top feest.

Bedrijfsfeest DJ huren

Til je bedrijfsfeest, opening, borrel of evenement naar een hoger niveau

Bedrijfsfeest DJ huren

Laat ons meedenken over hoe muziek en verlichting het evenement de sfeer geven die je zoekt.

Soundsation, specialist in drive-in shows!

Als je bij Soundsation bijvoorbeeld een bruiloft drive in show boekt, geven wij de garantie dat de dj professioneel is en met je meedenkt. Hij zorgt voor de muzikale hoogtepunten en voor een volle dansvloer. Je krijgt de mogelijkheid om je muzikale wensen kenbaar te maken op een invulformulier zodat hij rekening kan houden met de openings- en laatste dans en de rustige èn dansbare nummers van de lijst. Altijd zorgen onze dj’s voor een rustig begin op een gepast volume zodat alle gasten eerst rustig kunnen kennismaken en relaxt binnen kunnen lopen. Met de grote allround ervaring van onze dj’s kunnen ze het feest laten losbarsten waarbij de dansvloer volstroomt en iedereen uit zijn dak gaat bij onze drive in show met de meest dansbare en herkenbare muziek uit verschillende genres en alle jaren.

Onze dj’s nemen altijd ruim voor je evenement (telefonisch) contact op voor een persoonlijk gesprek waarbij alle wensen kenbaar kunnen worden gemaakt. Mocht er een diskjockey uitvallen wegens ziekte dan verzorgen wij altijd voor een inval dj zodat je verzekert bent van een mooi trouwfeest, verjaardagsfeest of personeelsfeest.

Soundsation biedt een geweldige keuze!

 • Bruiloft DJ

 • Verjaardagsfeest DJ

 • Bedrijfsfeest DJ

 • Schoolfeest DJ

 • Kinderfeest DJ

 • Kerst DJ

 • Themafeesten

Wat maakt een Soundsation drive in show?

Er zijn meerdere benamingen voor hetzelfde: een drive inn show of dj show. Dit betekent dat onze ervaren dj voor trouwfeest bijvoorbeeld, alle licht- en geluidsapparatuur meeneemt waarmee hij een muzikale show kan geven. Daarbij is van alles mogelijk. Soundsation heeft een ruim aanbod van goed verzorgde dj shows voor een klein tot groot budget. Of het gaat om onze DJ Show Exclusief of DJ Show Compact , altijd leveren we professionele en betrouwbare dj apparatuur van merken zoals Pioneer, Martin, Electro Voice en RCF.

Kosten van een DJ weten? Neem contact op!

De laatste jaren is er een erg groot aanbod van slechte drive in shows ontstaan en lijkt het of iedereen plots dj is. Maar hoe verzeker je jezelf en je gasten nou van een geweldig feest? Hoe kom je terecht bij die ene DJ die niet te duur is, de sfeer goed aanvoelt, daarop inspeelt en daarmee jouw wensen als basis neemt voor een geweldige en swingende avond? Heel simpel: Neem contact op met Soundsation.

Wil je een goedkope, maar goede drive in show boeken? Neem contact op !

Soundsation Demo Avond

Dinsdag 23 oktober – tussen 19:00 tot 21:30 uur

Ben je op zoek naar een DJ en wil je graag een keertje komen kijken? Op onze demo avond maak je persoonlijk kennis met verschillende DJ’s, zie je de verschillende shows en kun je alle vragen stellen die je wilt. Op deze manier weet je zeker, dat je voor jouw feest, een geschikte DJ vind met een persoonlijke klik. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en entertainment. Het is in ons bedrijfspand in Goor. Kom je ook?

 • Gezellige informele avond

 • Maak kennis met de allround DJ’s

 • Hapjes, drankjes en demonstratie

 • Tijd voor al je vragen