Een Soundsation Kerst DJ zorgt voor een sfeervolle kerst!

De kerstborrel betekent gezellig met je collega’s op kantoor een middag en avond net voor de vakantie een zogenaamde christmas party vieren. De Soundsation DJ Santa Kerst DJ zorgt dan voor een top kerstsfeer want hij kan dan de allergrootste kersthits draaien waarop iedereen sfeervol kan meedeinen. Hij zorgt voor de laatste kersthits of zoekt in de oude doos naar nog lang niet vergeten kerstmuziek in een inspirerende volgorde. Natuurlijk is afwisseling met gewone “winter” hits voor deze gezellige dikke DJ Santa geen probleem waardoor echt niemand vergeten wordt. De kerstborrel met je collega’s wordt een feest.

Laat het dit jaar eens niet over aan een saaie spotify lijst met oubollige kerstmuziek, maar laat het over aan onze Kerst DJ tijdens de kantoor kerstborrel. Dan weet je zeker dat de christmas office party dit jaar wel een echt feest wordt. Natuurlijk kun je onze feestelijke Kerst DJ huren als kerstman of in een “normale” (maar wel) passende outfit. Soms is hij een “normale” Christmas DJ, een andere keer is hij verkleed als kerstman en gaat hij door het leven als Kerst DJ Santa

Feest
Plezier
Muziek

“Onvergetelijke momenten met een DJ op de kerstborrel”

Onze Kerst DJ komt met een complete dj show met licht en geluid!

Ook voor je kerstborrel hebben we altijd een passende DJ Show met geluid en licht zodat je niks tekort komt. De installatie wordt afgestemd op het aantal personen. Onze Kerst DJ neemt een draadloze microfoon mee zodat er gemakkelijk en verstaanbaar een woordje gehouden kan worden voor de hele office christmas party zodat het voor iedereen super verstaanbaar is.

Een passende lichtshow hoort er natuurlijk ook bij om het alledaagse kantoor of de ontvangst lounge net even dat kerstsfeertje te geven. Soundsation zorgt er samen met kerst DJ Santa voor. Een led dansvloer zorgt helemaal voor een geweldige toevoeging waardoor iedereen gelijk in de stemming komt!

De voordelen van een Soundsation Kerst DJ:

  • Altijd een ervaren Kerst DJ die van kerstfeest(en) houdt

  • Gegarandeerd een top Kerst DJ die super mooie kersthits draait

  • Persoonlijk contact met de Kerst DJ, platen aanvragen is mogelijk!

  • Professionele drive in show met voldoende volume en een sfeervolle “kerst” lichtshow

  • Onze Kerst DJ laat je collega’s dansen!

  • Betaalbare prijzen voor onze Kerst  DJ voor elke kerstviering

De Soundsation Kerst DJ levert muzikale service!

Superhits van Wham en Last Christmas, All I want for Christmas van Mariah Carey zal onze Kerst DJ niet vergeten mee te nemen! Maar heb je zelf ook een goede plaat die past in het moment dan kun je deze natuurlijk aanvragen bij de Kerst DJ. Je aanvraag wordt dan zo veel mogelijk gedraaid op een tijdstip dat dit uitkomt en kan zelfs begeleid worden door een boodschap gericht aan het publiek. Daar zorgen de Kerst DJ voor!