Een Soundsation DJ zorgt voor een sfeervolle kerstborrel!

De kerstborrel is vaak een van de hoogtepunten van het jaar. Of het nu een borrel met collega’s, vrienden of familie is, de kerstborrel zorgt altijd voor veel gezelligheid. De laatste jaren is er ook een trend ontstaan dat een kerstborrel in combinatie met een DJ show wordt georganiseerd om er een geweldig feest van te maken. Wil je weten wat een kerstborrel precies inhoudt, wat voor opties er zijn voor een DJ show bij een kerstborrel of wil je weten waarom Soundsation de perfecte partner is voor een kerstborrel met DJ show? Lees dan gerust deze tekst, en je krijgt antwoord op al deze vragen!

Feest
Plezier
Muziek

“Onvergetelijke momenten met een DJ op de kerstborrel”

Wat is een kerstborrel?

Een kerstborrel is een activiteit waarbij er (alcoholische) drankjes worden gedronken rond de kerstperiode. De kerstborrel staat bekend om gezelligheid en vaak ontstaan er ook de gekste verhalen doordat aanwezigen vaak een glaasje teveel op hebben. Ook is het de perfecte manier om de feestdagen te beginnen. Met de aanwezigheid van muziek bij de kerstborrel kan het helemaal een leuk feest dat nog tot in de vroege uurtjes doorgaat. Vaak worden er bij de kerstborrel ook hapjes geserveerd en wordt er veel wijn, champagne, bier, borrels of fris gedronken. Vaak zijn de aanwezigen ook wat netter gekleed dan met een standaard borrel of feest, waardoor de mooie jurkjes en pakken uit de kast gehaald kunnen worden. Bovendien is er ook veel decoratie aanwezig, zoals lichtjes of een kerstboom met sierlijke kerstballen.

Voor wie is een kerstborrel bedoeld?

Een kerstborrel is bedoeld voor personen die een mooie afsluiting van het jaar willen, nét voor, na of tijdens kerst. Een kerstborrel kan gehouden worden met alle collega’s van een bedrijf, een vriendengroep, familie of met andere bekenden. Een kerstborrel is erg belangrijk omdat het voor gezelligheid zorgt in de donkere dagen van het jaren. Ook zie en spreek je bijvoorbeeld je collega’s ook is in een wat meer informele setting dan tijdens de normale werkdag. De kerstborrel is in principe voor jong & oud.

DJ show opties bij een kerstborrel

Er zijn diverse DJ show opties die de kerstborrel helemaal compleet maakt. Tijdens de DJ show kunnen alle soorten nummers wel gedraaid worden, al kun je er ook zeker van zijn dat er kerst klassiekers voorbij komen zoals “All I want for Christmas is you” en “Feliz Navidad”. Het is mogelijk om een gigantisch feest te houden, bijvoorbeeld voor het hele bedrijf, maar een kleinschaliger kerst DJ show is natuurlijk ook mogelijk. Bij Soundsation zorgen we ervoor dat er een professionele DJ komt die alles zelf ook installeert & vervoert. Ook zorgt hij ervoor dat het een geweldige avond wordt, wie de gasten dan ook mogen zijn.

De kosten van een DJ show bij een kerstborrel

Uiteraard ben je benieuwd wat de kosten van een DJ show bij een kerstborrel nu zijn. Dit hangt echter sterk af van het aantal mensen dat je uitnodigt en het soort DJ show dat er wordt geregeld. Bij een show voor 200 mensen met diverse extra’s zijn de kosten natuurlijk veel hoger dan bij een DJ show voor 30 personen. Voor een duidelijk plaatje van de kosten van een DJ show bij een kerstborrel raden wij je dan ook aan om contact met ons op te nemen zodat je een goed beeld krijgt. Voor een DJ show bij een kerstborrel hanteren we altijd eerlijke prijzen!

Waarom een DJ show van Soundsation bij je kerstborrel?

Een DJ show van Soundsation voor bij de kerstborrel is de juiste keuze. Je kunt namelijk de borrel een stuk mooier maken met de aanwezigheid van een DJ die leuke plaatjes draait en de zaal aan het swingen krijgt. Daarnaast gaan we bij Soundsation altijd professioneel en met veel passie te werk, waardoor het een geweldige avond wordt! Ook hebben we al diverse jaren ervaring met het regelen van een DJ show voor een kerstborrel, waardoor je je nergens druk om hoeft te maken!