Een Soundsation Minidisco zorgt voor een GROOT feest!

Een minidisco is de perfecte oplossing om een groep kinderen te vermaken. Minidisco’s bestaan al vele jaren en ook ouders vinden dit vaak een geweldig soort feest aangezien ze dan geen last hebben van hun verveelde kinderen. Ook vinden de DJ’s het voor de afwisseling ook wel eens leuk om een ander soort doelgroep van een leuke show te voorzien. Hieronder kun je lezen wat een minidisco is, voor wie een minidisco bedoeld is, wat de kosten ervan zijn en ten slotte waarom het een top idee is om een minidisco door Soundsation te laten verzorgen.

Feest
Plezier
Muziek

“Onvergetelijke momenten met een DJ op de Minidisco”

Wat is een minidisco?

Een minidisco is simpelweg een DJ show maar dan geschikt voor (kleine) kinderen. Een minidisco voor een kinderfeestje kan een heel leuk idee zijn omdat kinderen over het algemeen wel houden van dansen en springen. Daarnaast is het licht & geluid bij de minidisco inbegrepen, waardoor de DJ’s van Soundsation ervoor zorgen dat de kinderen versteld zullen staan van alle mooie lasereffecten in combinatie met leuke beats. Een minidisco kan nog extra opgefleurd worden door het gebruik van bijvoorbeeld bellenblaasmachines of sneeuwmachines.

Bij Soundsation behoort een minidisco met animatie ook tot een van de mogelijkheden. In dit geval zal een animatieteam de kinderen vermaken, terwijl de DJ zowel het licht als geluid verzorgt. Dit is een ideale combinatie voor de jonge feestgangers aangezien ze niet snel afgeleid kunnen worden en het animatieteam perfect in staat is om er een gezellige boel van te maken. Ze zijn namelijk prima getraind om kinderen op te vrolijken met leuke en hele diverse activiteiten, met of zonder muziek. Dit animatieteam kan bovendien gekleed zijn in de gekste kostuums die je maar kunt bedenken zodat ze een perfecte bron van entertainment zijn.

Voor wie is een minidisco bedoeld?

Een minidisco is normaal gesproken bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar, maar kan ook geschikt zijn voor andere groepen zoals bijvoorbeeld verstandelijke gehandicapten. Het doel van een minidisco is dat het vooral leuk blijft, en de nadelige gevolgen van bijvoorbeeld alcoholgebruik zul je hier niet meemaken. Vaak is het zo dat er bij dit soort disco’s meer wordt gelachen en plezier wordt gemaakt dan bij vele andere soorten feesten. Ook kunnen mini disco’s zowel ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds worden gehouden. De duur van een minidisco kan ook sterk verschillen, net als het aantal personen dat aanwezig kan zijn. Wel is er maar een aspect dat voorop staat, het beleven van veel plezier!

Wat zijn de kosten van een minidisco?

Uiteraard begrijpen we dat je ook benieuwd bent naar hoeveel het kost om Soundsation een minidisco te laten verzorgen. Dit hangt echter sterk af van het aantal aanwezigen en de benodigde installaties. Wel is het zo dat we het opbouwen, afbreken en het installeren zelf doen, waardoor je hier geen extra mensen voor nodig hebt. Bovendien regelen we ook het transport van en naar de locatie, zodat je je nergens druk om over hoeft te maken en de kids kunnen genieten van een toffe minidisco. Voor een prijsindicatie van een minidisco raden wij je aan om ons te bellen, een email te sturen of een afspraak te maken. De prijzen zijn altijd een eerlijke afspiegeling van de kosten.

Waarom een minidisco bij Soundsation?

Soundsation is dé geschikte partner voor het organiseren van een minidisco. Onze licht en geluidsinstallaties zijn perfect voor het houden van dit soort feestjes en onze DJ’s weten echt wel hoe ze de zaal kunnen laten swingen, ook bij dit soort publiek. Daarnaast zijn er diverse soorten extra’s te regelen bij Soundsation. Ook gaan onze DJ’s altijd professioneel te werk, ook als het gaat om een minidisco.