Soundsation White

Altijd al op een feest willen zijn dat nét iets bijzonder is dan wat je gewend bent? Hiervoor zijn er de Soundsation White feesten! Met deze “themafeesten”  is het een zekerheid dat je een bijzondere avond gaat beleven. In de rest van de tekst leggen we je uit wat Soundsation White precies is, wat de voordelen ervan zijn, voor wie Soundsation White bestemd is en ten slotte wat de kosten van Soundsation White zijn.

Feest
Plezier
Muziek

Soundsation White

Wat is Soundsation White?

Soundsation White is een speciale variant van onze reguliere DJ Shows. Alle genodigden voor het feest dienen in het witte kleding te verschijnen, en vervolgens wordt er een DJ show opgevoerd met extra veel blacklights dat zorgt voor een mooi effect. Daarnaast wordt er door middel van rookmachines een bijzondere sfeer gecreëerd die niet snel te evenaren is. Onze DJ’s weten namelijk precies hoe ze de blacklights, rookmachines en licht het beste kunnen inzetten op de meest uiteeenlopende soorten muziek. Hierdoor kunnen zij van elk soort feest een absoluut spektakel maken en is een geweldige avond gegarandeerd.

Wat zijn de voordelen van Soundsation White?

De voordelen van Soundsation White ten opzichte van reguliere DJ Shows is de extra sfeer die wordt gecreëerd door het gebruik van diverse soorten geluids & lichtinstallaties. En doordat iedereen in het wit is gekleed is het een hele bijzondere avond om mee te maken. Ben je dus op zoek naar een extra touch voor je feest? Kies dan voor Soundsation White!

Voor wie is Soundsation White bestemd?

Soundsation White is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een manier om het feest extra bijzonder te maken. Hierdoor is dit thema uitermate geschikt voor onder andere schoolfeesten en themafeesten. Ook is het voor vele makkelijk om te kiezen wat ze een moeten doen. Voor de dames volstaat een witte jurk of shirt in combinatie met een witte broek en voor de heren is een witte blouse met een witte broek de aanbevolen keuze. Doordat iedereen dezelfde kleuren draagt wordt er bovendien ook een groepsgevoel en een gevoel van eenheid gecreëerd, waardoor mensen zich snel comfortabel zullen voelen in hun outfit.

Hoeveel kost een Soundsation White DJ Show?

De kosten van de Soundsation White DJ Show vangen met name af van het soort apparatuur dat nodig is. Voor grote feesten is er uiteraard veel meer apparatuur nodig dan voor kleinschalige feestjes. Door deze variabele kosten raden wij je dan ook aan om contact met ons op te nemen om de alle benodigdheden te bespreken. Dan stellen wij een gratis en vrijblijvende offerte op waardoor de kosten overzichtelijk zijn en je op basis daarvan een keuze kunnen maken. De kosten van Soundsation White liggen wel iets hoger door het gebruik van vele rookmachines en blacklights, maar dit is het zeker waard als je ziet wat voor geweldige sfeer je ervoor terugkrijgt.

Soundsation is de perfecte partner

Soundsation White is een geweldige manier om een feest een extra touch te geven, en met onze ervaren en professionele DJ’s kun je er zeker van zijn dat je een mooi feest gaat beleven. Daarnaast is onze apparatuur van hoge kwaliteit en zijn we door de jaren heen al op vele feesten aanwezig geweest om alle gasten een geweldige avond te bezorgen. Indien je vragen hebt over een Soundsation White feest, of simpelweg meer wilt weten over onze services, dan kun je ons altijd mailen, bellen of appen!