Een Soundsation Tienerdisco zorgt voor een GROOT feest!

Op zoek naar een DJ show voor een tienerfeest? Dan is de Soundsation Tienerdisco de perfecte oplossing! De tienerdisco’s die door ons worden verzorgd zijn altijd tot in de puntjes geregeld waardoor er geen lastige situaties zullen ontstaan. Ook is het een garantie dat de tieners een geweldige avond zullen beleven waarr plezier centraal staat. In de rest van de tekst leggen we je uit wat een tienerdisco precies inhoudt, wat de extra opties zijn, hoeveel de Soundsation Tienershow kost en ten slotte waarom je het beste voor Soundsation kunt kiezen als je zoek bent naar een DJ show voor tieners.

Feest
Plezier
Muziek

“Onvergetelijke momenten met een DJ op de Tienerdisco”

Wat houdt een tienerdisco in?

Een tienerdisco is simpelweg een disco maar dan gericht op tieners. Het doel van de disco is dat de tieners een mooie avond zullen beleven en kunnen genieten van de muziek die zij leuk vinden. Een tienerdisco is zowel geschikt voor een schoolfeest, een feest van de sportclub of een particulier feest. Ook is alcoholgebruik verboden tijdens dit soort feesten waardoor het niet snel uit de hand zal lopen en de tieners een veilige avond meemaken waar ze nog lange tijd mooie herinneringen aan kunnen hebben. Onze DJ’s begrijpen daarnaast perfect naar welke muziek tieners het liefste luisteren en uiteraard is het aanvragen van plaatjes ook mogelijk zodat de tieners van hun favoriete nummers kunnen genieten. Bovendien wordt het transport van de installaties, het opbouwen en het afbreken volledig door Soundsation verzorgd, waardoor je geen moeilijkheden zult tegenkomen bij de organisatie van een tienerdisco.

Extra opties bij een tienerdisco

Bij een tienerdisco zijn er daarnaast diverse opties bij te regelen om het allemaal nét wat completer en specialer te maken. Denk hierbij aan rookmachines, een verlichte LED vloer, subwoofers of zelfs een sneeuwmachine. Deze opties zijn echt aan te raden omdat ze de sfeer ten goede doen en het hierdoor echt een onvergetelijke avond kan zijn voor de tieners. Ook kunnen we extra aankleding, licht of geluid verzorgen waardoor de tieners een complete ervaring meemaken.

Hoeveel kost een tienerdisco show?

De kosten van een tienershow hangen voornamelijk af van de benodigde apparatuur en de locatie waar het feest wordt gegeven (i.v.m. transport). Uiteraard is het zo dat de kosten hoger uitvallen bij een groot feest waar veel apparatuur vereist is dan bij een kleiner feest. Voor een duidelijke indicatie van de kosten is het dus het beste om met ons je wensen voor een tienerdisco te bespreken. Dan kunnen we kijken wat er allemaal nodig is en op basis daarvan komen we met een eerlijke prijs. Natuurlijk zijn alle is de prijs direct gerelateerd aan de kosten waardoor je nooit onnodig veel geld kwijt zult zijn.

Waarom een tienerdisco bij Soundsation?

Een tienershow bij Soundsation is de perfecte oplossing als je op zoekt bent naar de juiste partner om een (grote) groep jongeren een mooie avond te bezorgen. Onze DJ”s gaan professioneel te werk en hebben al jarenlang ervaring met het geven van feesten voor tieners. Hierdoor kunnen eigenlijk al je wensen vervuld worden en is een topfeest gegarandeerd. Bovendien zijn onze licht en geluidsinstallaties van hoge kwaliteit, wat weer zorgt voor mooie effecten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat het een geslaagde tienerdisco wordt en het is altijd top om een positieve indruk achter te laten na een geslaagd feest. Heb je verder nog vragen over een tienerdisco of weet je al genoeg en ben je geÏnteresseerd in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op en we garanderen dat we een spectaculaire tienerdisco zullen verzorgen!