De verjaardag van je leven met een Soundsation verjaardagsfeest dj!

Een goede reden bedacht voor een feestje? Ben je jarig of is er een andere reden om al je kennissen, vrienden en familie uit te nodigen voor een swingende avond? Dan zal een DJ je zeker helpen om de avond van je leven te beleven. Om wat voor muziek het bij jou verjaardagsfeest ook draait, als het tussen de jaren 60′ tot nu ligt, zijn wij ermee bekend. We zullen op jouw feest draaien op basis van jouw wensen en zorgen dat jij én de gasten het aan niets ontbreekt.

Feest
Plezier
Muziek

“Onvergetelijke momenten met een DJ op het verjaardagsfeest”

Vejaardagsfeest DJ

Maak je verjaardag onvergetelijk voor jou èn je gasten met onze Verjaardag DJ Show

Als basis voor jouw verjaardagsfeest kies je bij ons een DJ show. Aan de hand van de locatie en de sfeer die je je verjaardagsfeest wil geven is het belangrijk hier een goede keuze in te maken, bij twijfel mag je ons dan ook altijd contacten. Bekijk voor de verschillende opties even bij onze verschillende DJ shows.

Verder kun je het feest ook nog extra toevoegingen geven. Vanuit onze kennis als light designer kunnen we de locatie met licht opmaken. Alles is naar wat jij wilt. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan regelen wij dat alles mogelijk is!

Voordelen van een Soundsation Verjaardags DJ:

  • Allround DJ met veel ervaring op basis van je muzikale wensen

  • Persoonlijk contact met onze DJ’s

  • Ervaren met verjaardagen voor alle leeftijden

  • Professioneel met geluid én licht ook in kleine ruimtes

  • Duidelijke all-in prijzen

  • Mooie led dj shows voor elk budget

Wij matchen een verjaardags dj aan jou, aan de hand van je eigen muzikale voorkeur!

Uiteraard kunnen jij en je gasten tijdens het feest verzoeknummers aanvragen die onze dj op professionele wijze inpast. Een dj huren voor je verjaardag betekent natuurlijk dat je ervan uit mag gaan dat onze dj is afgestemd op je muzikale voorkeur en natuurlijk je leeftijd. Er is keuze mogelijk uit ons ruime aanbod van mooie en moderne dj shows die volledig is afgestemd op je wensen, locatie en budget.

Tot het uiterste voor een “onvergetelijke muzikale afsluiting” van je verjaardag!

Wij leveren een super goede dj voor je 20e, 25e, 30e, 40e, 50e of 60e verjaardag!

zelf of samen met iemand anders? Bouw je het feest in een tent in de tuin of huur je een feestlocatie? Wij zijn bekend met heel veel prachtige en gastvrije locaties en adviseren je graag over de zaal en de mogelijkheden. Zoek je een betaalbare drive-in show of aleen een dj òf pak je echt uit met een luxe Soundsation dj show? Elk feest is uniek en het is voor een groot deel de dj die het feest maakt. Tevens is het mogelijk om een saxofonist of zanger te boeken bij Soundsation. Zo word jouw feest uniek en er één waar iedereen het nog lang over zal hebben.

Soundsation, specialist in verjaardagsfeest dj! Neem contact op! 

Vertel Soundsation je  plannen, voorkeuren en ideeën, dan maken wij hier een feestlijke geheel van Dat doen we al meer dan 15 jaar voor vele jarigen en hebben gedraaid op vele  verjaardagsfeesten met succes gedraaid. En zo weten we precies wat niet en wel werkt, wat de mogelijkheden zijn en hoe we een feest goed kunnen realiseren. Wij zijn ervaren in verjaardagen en daardoor realistisch en eerlijk, zodat je tijdens het verjaardagsfeest zelf ook kunt genieten.

Interesse in een kennismakingsgesprek? Maak een afspraak voor een demo!

Welke opstelling pas het beste?

Je kunt bij ons een complete drive in show inclusief DJ huren inclusief, DJ-meubel, lichtshow, geluidsset & reiskosten. Ga je voor een van onze dj shows of stel je de show zelf met ons samen? Welke dj show sluit het beste aan op je eigen stijl, de locatie en het beschikbare budget?

Maak een keuze uit een van onze DJ shows of de Soundsation DJ’s!