Personeelsfeest

Is het tijd om als bedrijf een mooi personeelsfeest te organiseren? Dan ben je terechtgekomen op de juiste pagina. Met onze ervaring kunnen wij er namelijk voor zorgen dat alle werknemers kunnen genieten van een mooi feest! Het bedrijf zal uiteraard goede en slechte tijden gehad hebben, maar er is altijd reden voor een feestje.Het maakt verder niet veel uit in wat voor soort branche het bedrijf actief is, bij Soundsation kunnen we jullie bijstaan. In de rest van de tekst kun je lezen waarom een DJ show dé perfecte oplossing is bij een personeelsfeest, wat de mogelijkheden allemaal zijn, hoeveel het gaat kosten en ten slotte waarom Soundsation voor dit alles de perfecte partner is.

Collega’s
Muziek

Wij zorgen voor het feest, u krijgt de complimenten.

Personeelsfeest

DJ show nodig voor een personeelsfeest?

Een DJ show is de ideale oplossing om je werknemers een mooie avond te bezorgen.  Zo kun je al je werknemers uitnodigen en kun je onder het genot van een drankje of hapje een geweldig feestje bouwen. Bij Soundsation zorgen wij in dat geval voor het opbouwen en het afbreken van alle installaties en apparatuur. Uiteraard komt er ook een DJ de mooiste plaatjes draaien. Indien er voorkeuren zijn voor een bepaalde muzieksmaak dan kan dit overlegd worden, en ook op de avond zelf kunnen er natuurlijk plaatjes worden aangevraagd. Ook kan er tijd worden ingelast voor een toespraak of presentatie om alle hoogtepunten van het bedrijf nog eens na te leven.

De mogelijkheden bij een personeelsfeest

Er is een breed scala aan opties en mogelijkheden voor een personeelsfeest om het van het bedrijf.  Allereerst bieden we 4 soorten DJ shows aan, en we raden aan het soort show te kiezen wat het beste past bij het aantal werknemers en aanwezigen bij het feest. De keuzemogelijkheid bestaat uit de volgende shows:

  • COMPACT    (tot +-50 personen)

  • BASIS           (tot +- 100 personen)

  • LUXE            (tot + 200 personen)

  • EXCLUSIEF (tot +- 400 personen)

De LUXE en EXCLUSIEF beschikken daarnaast ook nog over een voortreffende uitstraling met extra veel lichteffecten zodat de sfeer geweldig wordt in de zaal. Klik hier een voorproefje van hoe de DJ installaties er uitzien na het opzetten, inclusief lichteffecten.

Daarnaast hebben we diverse DJ’s tot onze beschikking die er allemaal een heel mooi feestje van kunnen maken. Onze DJ’s verschillen qua muziekstijl, ervaring en manier van draaien. Wat ze allemaal gemeen hebben is het feit dat ze razend enthousiast zijn en er altijd klaar voor zijn om een geweldig feestje te bouwen, en ze zijn zich ervan bewust dat personeelsfeesten een van de mooiste type feesten zijn. Ten slotte is het zelfs mogelijk bij ons om zanger Mike in te huren om er helemaal een topavond van te maken. Bekijk deze pagina voor het aanbod en voor een uitgebreide beschrijving van onze professionals.

Hoeveel kost een DJ show voor een personeelsfeest?

Natuurlijk zijn de kosten van een DJ show een belangrijk aspect. Het is echter zo dat deze sterk uiteenlopen door het type show en extra’s die erbij geregeld kunnen worden. Het is mogelijk om een sneeuwmachine, een LED vloer of een grote lichtconstructie er bij te  regelen voor een nog betere stemming. Alle extra opties zijn hier opgesomd.

Voor een duidelijk beeld van de kosten vragen wij je om contact met ons op te nemen. Dan maken we een afspraak en bespreken we rustig waar jullie precies baat bij hebben. Daarna komen we met een prijsindicatie, gebaseerd op de kosten die we maken. We zullen altijd eerlijke en duidelijke prijzen hanteren aangezien dit simpelweg zo hoort, de samenwerking bevordert en we nog veel meer mooie feesten van onze DJ services willen. Voor meer vragen kun je uiteraard ook via de chatbox op onze website, de mail of telefonisch contact met ons opnemen.