Inmiddels al bijna 12,5 jaar getrouwd en op zoek naar een dj voor een geweldig feest? Dan is Soundsation de juiste keuze! Wij zullen ervoor zorgen dat jullie huwelijksfeest niet alleen geëvenaard wordt, maar in sommige aspecten zelfs grandioser gaat worden. Onze DJ shows kunnen op elke locatie worden gegeven, en je kunt zelfs kiezen voor een DJ met eigen stijl en kwaliteiten, maar dan wel uiteraard gebaseerd op jullie persoonlijke wensen.  Bovendien wordt alles voor jullie standaard geregeld, zowel de opbouw als afbouw van de licht en geluidsinstallaties.

“Je hebt het super geregeld allemaal; iedereen was helemaal happy!”

Een feest DJ huren voor je huwelijk van 12,5 jaar?

12,5 jaar samen blijven is tegenwoordig toch wel een knappe prestatie. En dat mag uiteraard gevierd worden! Ten eerste is het van belang dat je alvast weet hoeveel mensen je uit gaat nodigen en op basis daarvan een geschikte locatie uitzoekt. Zo voorkom je dat je straks in een veel te grote of juist veel te kleine zaal los probeert te gaan, en dat kan dan weer leiden tot irritaties en misschien zelfs het verpesten van de sfeer. Bij een zaal of ruimte met het juiste aantal personen zul je juist zorgen voor een topsfeer! Het uitkiezen van een geschikte DJ is vervolgens ook eenvoudig. De DJ’s hebben namelijk elk een eigen stijl. Zo kun je kiezen voor een opkomend talent, een all-round dj of juist een DJ die zelfs bekend is van radio en televisie! Lees hier meer over onze verschillende DJ’s.

Een topfeest gebaseerd op jullie wensen

Een van de belangrijkste uitgangspunten van de Soundsation ervaring is het verzorgen van een gepersonaliseerd feest. Allereerst hebben jullie de keuze uit 3 verschillende DJ shows voor jullie feest. De compact show is er voor feestjes van rond de 50 personen, en is vooral geschikt voor feestjes thuis of op een knusse locatie, met mooie ledverlichting en topkwaliteit geluid. De DJ show basis is dan weer ideaal voor een middelgroot feest van ongeveer 100 personen, inclusief bijzondere lichteffecten en zelfs een rookmachine. Ten slotte is er nog de optie voor de DJ show LUXE, de uitstraling hierbij is subliem, en is perfect voor een 12,5 jaar huwelijksfeestje met geluid voor wel 200 personen, inclusief alle extra’s van de standaard DJ show. Het type muziek dat gespeeld wordt kunnen jullie zelf bepalen en een themafeest is uiteraard ook mogelijk!

Extra opties bij een huwelijk van 12,5 jaar

Wie alles uit de kast wilt trekken voor het 12,5 huwelijksfeest is ook bij Soundsation aan het juiste adres. Extra effecten als sneeuwmachines, bellenblaasmachines of een spiegelbol? Het is allemaal mogelijk! Daarnaast kan de zaal of ruimte voorzien worden van allerlei soorten verlichtingen, van spotlight verlichtingen tot kleurenlasers. Bovendien zijn er ook verschillende geluidsopties als draadloze microfoons, top speakers of juist de mogelijkheid van het plaatsen van een subwoofer. Ook voor luxe ballonnen of een videogastenboek kan gezorgd worden. Wil je alle gasten jullie hoogtepunten van de afgelopen 12,5 jaar laten zien, of juist jullie bruiloft herbeleven? Dan kun je ook kiezen voor een groot beamerscherm waarin je tientallen foto’s met een mooi achtergrondgeluid kunt laten zien. Bekijk hier alle opties!

Waarom Soundsation voor een 12,5 jaar huwelijksfeest?

Voor een huwelijksfeest van 12,5 jaar is Soundsation de juiste oplossing. We hebben al jarenlang ervaring met verschillende soorten feesten, en we zorgen voor een persoonlijke benadering en jullie wensen zijn uiteraard leidend. Bovendien zul je altijd een duidelijk beeld krijgen van de kosten. Dus ben je op zoek naar een DJ inclusief licht, geluid, opbouw & afbouw en extra’s? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan!