Een feest geven om jullie 40 jarige huwelijk te vieren? Dat klinkt als een top idee! 40 jaar is een hele lange tijd, en het mag zeker gevierd worden dat jullie elkaar bij elkaar zijn gebleven. En hoe mooi zou het zijn als je het gevoel van jullie huwelijk opnieuw kunt herbeleven, alleen dan 40 jaar later? Bij Soundsation garanderen wij dat je een heel leuk feest gaat hebben. Op basis van het aantal personen dat je uit wilt nodigen bieden wij verschillende opties aan en verzorgen wij het licht en geluid. Bovendien hoeven jullie je nergens druk om te maken, wij regelen alles en jullie wensen zijn het allerbelangrijkste.

“Je hebt het super geregeld allemaal; iedereen was helemaal happy!”

Een feest DJ huren voor je huwelijk van 40 jaar?

Waarom een DJ inhuren voor een feest na 40 jaar huwelijk?

Als je een mooie sfeer op je feestje wilt, met bijzondere lichteffecten en geluid van hoge kwaliteit, dan moet je bij Soundsation zijn! De muziek die 40 jaar geleden op jullie bruiloft werd gedraaid kan uiteraard ook bij deze avond gedraaid worden, waardoor je de bruiloft gedeeltelijk kunt herbeleven. Daarnaast hebben onze DJ’s jarenlang ervaring met het draaien op vele feestjes, en zijn ze altijd perfect in staat om de muziek te spelen waar de hele zaal van kan genieten.

Soorten DJ shows

Bij Soundsation bieden wij je de keuze aan tussen diverse DJ shows. De shows hangen voornamelijk af van het aantal personen dat uitgenodigd worden voor het feest. Voor een klein feestje, tot 50 personen, voorzien we het feest van licht en geluid. Deze compact show  is een eenvoudige maar budgetvriendelijke opzet. Daarnaast kun je ook kiezen voor een grotere opzet tot 100 personen. Dan kan namelijk iedereen genieten van unieke lichteffecten en een rookmachine, waardoor de sfeer in de zaal geweldig wordt. Voor rond de 200 personen kun je gebruikmaken van de Luxe show. De uitstraling hierbij is van absoluut topniveau. Ten slotte kunnen jullie nog kiezen voor de DJ show exclusief. Deze is geschikt tot wel 400 personen, en dus ideaal als jullie nog een keer een heel groot feest willen geven na 40 jaar huwelijk.

Waarom een 40 jaar huwelijksfeest bij Soundsation?

De allerbelangrijkste reden om van onze services gebruik te maken is het feit dat jullie wensen centraal staan. Alles gaat in overleg, van de muziek die wordt afgespeeld tot het voorzien van de locatie met lichteffecten. Bovendien is er altijd persoonlijk contact met de DJ’s, die altijd op een zeer professionele wijze te werk gaan. Het geluid en licht is van hoogwaardige kwaliteit, en door de jarenlange ervaring van onze vakmensen kun je er zeker van zijn dat je een heel mooi feest gaat beleven. Uiteraard begrijpen we dat de situatie erg anders is ten opzichte van 40 jaar geleden, in verband met de leeftijd. Toch kunnen we jullie hetzelfde gevoel weer een beetje laten herleven, maar dan misschien wel met jullie kinderen, kleinkinderen, vrienden en kennissen.

Voor een huwelijksfeest van 40 jaar is Soundsation de juiste oplossing. We hebben al jarenlang ervaring met verschillende soorten feesten, en we zorgen voor een persoonlijke benadering en jullie wensen zijn uiteraard leidend. Bovendien zul je altijd een duidelijk beeld krijgen van de kosten. Dus ben je op zoek naar een DJ inclusief licht, geluid, opbouw & afbouw en extra’s? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan!