25 jaar is een hele lange periode. En het feit dat er mensen zijn die in de huidige tijd zo lang getrouwd blijven is erg knap. Om deze reden mag er zeker wel een feestje worden gevierd. Hoeveel mensen jullie willen uitnodigen maakt natuurlijk niet uit, als het maar gezellig is.

En uiteraard hoort bij een gezellig feestje ook goede muziek. Als je hiervoor een DJ zoekt, dan ben je uiteraard bij ons op het juiste adres. Als bedrijf hebben we al jarenlange ervaring als het op het verzorgen van feestjes aankomt, en een 25 jaars-huwelijksfeestje is hierop geen uitzondering. Hieronder kun je meer lezen wat we precies voor je betekenen, en waarom je bij een huwelijk van 25 jaar van onze services gebruik kunt maken voor een absoluut onvergetelijk topfeest!

“Je hebt het super geregeld allemaal; iedereen was helemaal happy!”

Een feest DJ huren voor je huwelijk van 25 jaar?

12,5 jaar samen blijven is tegenwoordig toch wel een knappe prestatie. En dat mag uiteraard gevierd worden! Ten eerste is het van belang dat je alvast weet hoeveel mensen je uit gaat nodigen en op basis daarvan een geschikte locatie uitzoekt. Zo voorkom je dat je straks in een veel te grote of juist veel te kleine zaal los probeert te gaan, en dat kan dan weer leiden tot irritaties en misschien zelfs het verpesten van de sfeer. Bij een zaal of ruimte met het juiste aantal personen zul je juist zorgen voor een topsfeer! Het uitkiezen van een geschikte DJ is vervolgens ook eenvoudig. De DJ’s hebben namelijk elk een eigen stijl. Zo kun je kiezen voor een opkomend talent, een all-round dj of juist een DJ die zelfs bekend is van radio en televisie! Lees hier meer over onze verschillende DJ’s.

Een topfeest gebaseerd op jullie wensen

Bij Soundsation bieden we een aantal DJ shows aan op basis van waar jullie om vragen. De shows verschillen in licht, geluid en extra’s op basis van de grootte van het feest. We bieden 4 verschillende shows aan. De meest complete en spectaculaire show hiervan is de show “EXCLUSIEF”, hierbij ga je genieten van een fenomenale lichtshow en een DJ booth met werkelijk alles erop en eraan. Denk hierbij aan unieke lichteffecten, rookmachine en een uitstraling waarbij je mond letterlijk open van valt. Deze show is er voor mensen die zijn 25 jaar huwelijk op een spectaculaire manier willen vieren, en het is geschikt voor 400 personen. Daarnaast is er de show “LUXE” , deze is vergelijkbaar met de andere topshow, alleen is meer geschikt voor een kleiner aantal mensen (200 in plaats van 400). Voor een kleiner feest van rond de 100 personen, raden wij de “BASIC” show aan. Deze show is ook iets minder spectaculair dan de andere 2, maar zorgt uiteraard wel voor een mooie sfeer. Ten slotte is er nog de “COMPACT” show mogelijkheid, deze is ideaal voor een wat kleiner feestje van rond de 50 personen. Hierbij kun je uiteraard wel genieten van de sfeervolle LED verlichting en geluid van topkwaliteit.

Extra opties bij een huwelijk van 25 jaar

Naast de keuze uit verschillende shows en DJ’s, zijn er ook nog extra mogelijkheden die toegevoegd kunnen worden, zodat je 25 jaar feestje helemaal compleet is. Voorbeelden van extra opties zijn rook- en sneeuwmachines, extra lasers en kleurenverlichting, subwoofers en losse microfonen en ten slotte een videogastenboek of een beamer. Bekijk hier alle mogelijkheden. Voor meer informatie kun je ons uiteraard telefonisch bereiken via 06 48137714, maar een mailtje sturen naar info@soundsation.nl kan uiteraard ook. Wij kijken er nu al naar uit om een jullie feest na 25 jaar huwelijk compleet te maken!

Waarom Soundsation voor een 25 jaar huwelijksfeest?

Voor een huwelijksfeest van 25 jaar is Soundsation de juiste oplossing. We hebben al jarenlang ervaring met verschillende soorten feesten, en we zorgen voor een persoonlijke benadering en jullie wensen zijn uiteraard leidend. Bovendien zul je altijd een duidelijk beeld krijgen van de kosten. Dus ben je op zoek naar een DJ inclusief licht, geluid, opbouw & afbouw en extra’s? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan!