Een huwelijk van 60 jaar is heel bijzonder. Het laat zien dat jullie elkaar door al die decennia hebben gesteund en dat mag uiteraard gevierd worden! Een feestje waar je kinderen, kleinkinderen, vrienden en kennissen bij aanwezig zijn kan natuurlijk heel gezellig zijn.  Zo’n feestje kan natuurlijk op een kleine schaal worden gehouden maar jullie kunnen ook groots uitpakken. Bij Soundsation bieden we in ieder geval verschillende mooie opties aan wat betreft het verzorgen van een leuke avond door middel van licht, geluid en een DJ. Ben je dus op zoek naar iemand die alle gasten een leuke avond kan bezorgen? Dan is Soundsation dé ideale organisatie. Hieronder leggen we je tot in de puntjes uit waarom het een heel goed idee is om je 60 jarige huwelijk te vieren met behulp van de diensten van Soundsation.

“Je hebt het super geregeld allemaal; iedereen was helemaal happy!”

Een gezellig feestje organiseren om 60 jaar huwelijk te vieren?

Het belangrijkste doel van een feestje is natuurlijk de gezellig. En dat verandert uiteraard niet na een huwelijk van 60 jaar. Uiteraard begrijpen we dat de verwachtingen en wensen wel anders zijn dan vroeger. Het is natuurlijk niet te verwachten dat jullie nog urenlang swingend op de dansvloer kunnen staan. Toch is het wel mogelijk om voor iedereen het maximale plezier eruit te halen. Daarom zijn DJ shows een goed idee en wij van Soundsation leggen je graag uit waarom dit zo geschikt is.

De Soundsation DJ show voor een huwelijksfeest

Het belangrijkste is bij een DJ show is natuurlijk dat er naar jullie wensen wordt geluisterd. Zo kunnen die mooie plaatjes van vroeger gedraaid worden en is het ook mogelijk om een groot scherm te laten ophangen met een fotocollage van alle mooie momenten door de jaren heen. Door onze persoonlijke aanpak willen we garanderen dat het een geslaagd feest zal gaan worden. Dit kan een heel groot feest zijn voor honderden personen, maar een kleinschalig feest met vertrouwd gezelschap kan net zo mooi zijn. Bij Soundsation hebben we al jarenlang ervaring met het draaien op verschillende feesten en ook voor het vieren van een huwelijk van 60 jaar kun je bij ons terecht. 

Beeld & Geluid

Het voordeel van de Soundsation DJ show is dat jullie niks zelf hoeven te regelen. Onze medewerkers regelen het transport, de opbouw & afbraak en één van onze sympathieke DJ’s zal een mooie show verzorgen op basis van jullie wensen en voorkeuren. De gebruikte geluidsboxen zijn uiteraard van topkwaliteit waardoor het letterlijk en figuurlijk als muziek in de oren zal klinken. Bovendien worden er ook nog eens extra LED lichten gebruikt die de sfeer nét een stukje mooier maken. Hierdoor is het een geweldig totaalplaatje waar iedereen van zal kunnen genieten.

Hoeveel kost een Soundsation DJ shows?

Wil je graag weten hoeveel een Soundsation DJ show kost? Dan kun je het beste een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin kun je aangeven om wat voor soort feestje het gaat, hoeveel mensen er komen en wat je wensen zijn wat betreft de apparatuur. Dan kunnen we je een beeld geven van de prijzen. Deze zijn uiteraard eerlijk en gebaseerd op de gemaakte kosten. Indien je geen complete DJ show nodig hebt voor je 60 jarige huwelijk, dan is het ook mogelijk om ander soort apparatuur in te huren om er toch een hele gezellige middag of avond van te maken. Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Karaokeset

  • Beamer

  • Plasma TV

  • Geluidsinstallatie(s)

Een feestje organiseren met behulp van Soundsation?

Zoals je hebt kunnen lezen is voor een huwelijk van 60 jaar Soundsation een hele geschikte optie. We kunnen namelijk een heel leuk feestje organiseren op basis van jullie wensen, en dat alles voor een eerlijke totaalprijs!