Na 50 jaar nog steeds gelukkig getrouwd zijn is natuurlijk geweldig, en dit mag ook best gevierd worden. Hoeveel mensen er hiervoor worden uitgenodigd en waar je dit feestje wilt gaan houden zijn aspecten om rekening mee te houden. Indien jullie nog op zoek zijn naar een DJ die mooie nummers kan draaien die ook 50 jaar geleden op jullie feest afgespeeld werden. Ook kan de sfeer volledig worden aangepast naar om diezelfde beleving weer opnieuw mee te maken, en dat in het bijzijn van de kinderen én kleinkinderen! Bij Soundsation zijn er diverse mogelijkheden. Hieronder kun je meer lezen over de voordelen van het huren van een DJ, de soorten muziek die kunnen worden afgespeeld, de extra mogelijkheden en ten slotte de kosten van het inhuren van een DJ.

“Je hebt het super geregeld allemaal; iedereen was helemaal happy!”

Een feest DJ huren voor je huwelijk van 50 jaar?

Een DJ inhuren voor een leuk feestje?

Als jullie besluiten om bij Soundsation een DJ in te huren, dan zijn er vele voordelen die jullie gaan beleven. Allereerst is het niet nodig om je druk te maken over het opbouwen, het afbreken en de transport van al het licht en geluid materiaal. Het enige wat jullie hoeven te doen is het meenemen van een goed humeur, en dan ga je een geweldig feestje meemaken. Daarnaast zijn er verschillende soorten DJ shows beschikbaar en raden wij aan een keuze te maken voor een specifieke show op basis van het aantal gasten dat jullie willen uitnodigen. Bij een kleinschalig feestje tot 50 personen zullen wij licht en geluid regelen van hoge kwaliteit. Indien er meer mensen worden uitgenodigd en het feestje dus wat grootschaliger wordt, dan worden er extra’s aan de DJ shows toegevoegd. Denk hierbij aan unieke lichteffecten, sfeervolle rook, of een overtreffende uitstralen. Het is voor ons mogelijk om tot wel 400 personen van mooie muziek te voorzien.

Soorten muziek bij een 50 jaar huwelijksfeestje

De soort muziek dat wordt afgespeeld tijdens het feest wordt volledig door jullie voorkeuren bepaald. Als er een voorkeur is voor klassieke jazz, hard rock of nederlandse klassiekers dan is dit allemaal mogelijk. Ook kunnen er tijdens het feest plaatjes worden aangevraagd door de gasten. Dit met het doel om ervoor te zorgen dat iedereen een hele gezellige tijd beleeft tijdens het feest, en er nog lang op een positieve manier teruggeblikt kan worden.

Bij Soundsation hebben wij diverse DJ’s die voor jullie het feest kunnen verzorgen. Zo zijn er DJ’s die geschikt zijn voor jonger publiek, maar ook DJ’s die al jarenlang ervaring hebben met het verzorgen van feestjes, ook voor bij een huwelijksfeest na 50 jaar. Bekijk deze pagina’s voor het overzicht van de DJ’s die jullie een topfeest kunnen bezorgen!

Extra opties bij een huwelijk van 50 jaar

Daarnaast is het mogelijk om wat extra’s toe te voegen aan het feest zodat het net iets completer wordt. Denk bijvoorbeeld aan een grote beamer waar jullie de hoogtepunten van jullie 50 jaar huwelijk aan de gasten kunnen laten zien in de vorm van foto’s of filmpjes. Ook zijn er mogelijkheden voor extra geluidsopties (microfonen voor karaoke, subwoofer of extra speakers)  of licht (luxe lichteffecten, spotlights, kleurenlasers etc) . Ook leuke extra;s kunnen worden toegevoegd voor de wat jongere genodigden, zoals een bellenblaasmachine, ballonnen of een sterrendoek.

Waarom Soundsation voor een 50 jaar huwelijksfeest?

Voor een huwelijksfeest van 50 jaar is Soundsation de juiste oplossing. We hebben al jarenlang ervaring met verschillende soorten feesten, en we zorgen voor een persoonlijke benadering en jullie wensen zijn uiteraard leidend. Bovendien zul je altijd een duidelijk beeld krijgen van de kosten. Dus ben je op zoek naar een DJ inclusief licht, geluid, opbouw & afbouw en extra’s? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan!