Knalfeest geven? Regel een zaal, een allround dj met apparatuur, wat drank, nootjes en je bent klaar! Toch? Als je een standaard feest wilt geven die iedereen de dag erna alweer vergeten is (en dan niet door de drank) wel ja. Maar jij wilt toch ook dat je gasten over een jaar nog steeds terug denken aan dat ene feest? Dan zal je naast je feest dj toch echt nog wat meer uit de kast kunnen halen. Hieronder vind je een aantal unieken ideeën voor bij je feest waar je zelf niet meteen aan zou denken:

– Partyfotograaf. Dit is een wat meer voor de hand liggende optie, maar zeker niet minder leuk. Om te voorkomen dat je foto’s net zo saai worden als de vakantiekiekjes van je oma kan je er natuurlijk je eigen draai aan geven. Zet een koffer vol met kleurrijke attributen neer of regel een mooie lijst, of je doet het gewoon allebei, wat zal jou het schelen.

– Fotohokje. Nét even wat origineler dan het inhuren van een fotograaf en toch ook hele leuke foto’s. Dat koffertje kan je hier ook gewoon bij zetten, feest!

– Waarzegster of handlezer. Met vragen van ‘Heb ik morgen een kater?’ tot ‘Krijgt mijn kind dezelfde neus als ik?’ kan je bij haar (of hem) terecht. Gegarandeerd succes!

– Live muziek. Om je gasten een beetje wakker te houden kan je je feest dj goed afwisselen met een uurtje live muziek tussendoor. Dit kan in de vorm van een coverband, violist, jazz zangeres, pop duo, klassiek orkest, enzovoort.

– Typetjes. Dronken non, gestreste piccolo, politieagent op stelten… Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. Dit is de perfecte optie als je eens goed je lachspieren wil trainen op je feest.

– Silent disco. Iedereen een koptelefoon op en laat die dansmoves maar zien! Dit is vooral handig als je lastige omwonenden hebt, er is namelijk geen geluidsoverlast ;).

– Hannah tattoo artist. Voor als je je gasten een tijdelijk aandenken wilt aanbieden. Een Hannah tattoo kan 2 weken tot 3 maanden blijven zitten, afhankelijk van de kwaliteit.

– Acrobaat. Bijzonder zal dit zeker worden! Een waar spektakel wat je gasten niet snel zullen vergeten.

– Ballonvouwer. Neem je gasten mee terug naar hun kindertijd met een kleurrijk geklede gast die hun lievelingsdier namaakt. Je gasten kunnen deze prachtige creatie zelfs mee naam huis nemen om nog dagen lang te bewonderen.

 

Ben je op zoek naar het beste entertainment of wil je hulp bij de invulling van een feestavond met bijvoorbeeld een DJ. Neem dan contact met ons op.